31/5-09

Var totalt jävla bäng i huvudet igår men kul hade vi i alla fall, och inget hindrade mig från att duscha kläderna också när jag kom hem igår. Nog är jag lite knäpp, förra gången så var det hyllan och mobiltelefonen och nu kläderna. Ja hur ska detta sluta

Kvällen började i alla fall på notviken med några stycken, spelade kubb och allt möjligt sen for vi mot storsand och chillade ett tag tills jag kom hem, det var då jag skulle ställa mig i duschen och tvätta mina sandiga fötter som jag började duscha hela mig. Nog intelligent för att inte veta att jag hade kläderna på mig.

Sov till två idag och har legat och pressat i solen för resten av dagen, nu blir det film och popcorn med mig själv!

30/5-09

Var med anki och mella igår kollade på när essen och dom sjöng, sedan drog jag och anki vidare till Antnäs där det blev att se filmer.

Nu har jag äntligen fixat nytt kort till mobilen så att jag får gratis sms hela sommaren, haha det är ju underbart.
ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, hade tänkt gå ut och lägga mig i solen ett tag på gården sen ska jag göra nå mat.


tråkar



 
min nya klänning ;)

28/5-09

For till skolan idag för endast en lektion som var våran redovisning. Sedan lunchade vi och gick på stan ett bra tag så jag fick alldelens ont i mina fötter. Anki hittade både det ena och andra.
Nu resten av kvällen så ska jag ta det lungt kanske se wallander filmen med morsan, och gråta lite över att jag inte har fått mina pengar ännu.
Hur ska det gå med våran utgång imorn, men kanske med lite tur så får jag pengarna imorrgon.


24/5-09

Det har inte hänt mycket alls på fronten i helgen, varit en del med Jesper, gått på stan, sett film, spelat. När jag kom hem imorse var jag alldelens utmattad och trött.

Just nu sitter jag och överväger om jag ska gå och göra popcorn eller inte. Men det blir nog så troligtvis eftersom att Gossip girl hann tanka färdigt, tur för mig då skjutar man upp samhällsrapporten till imorrn, då jag kommer att få stressa ihjäl mig.

later ;)

En bra låt föressten för dom som inte hört.  Lil Wayne ft. Sean kingston - I'm at war


19/05-09

 
Såhär blev resultatet :)

16/05-09

Festade med några folk igår i stan och sen for vi vidare mot östermalm, for hem vid ett tiden för det blev en jävla parfest och min mobil simmade i min cider i väskan. Tog mig hem med en som hette matte för vi bor ganska nära varandra, när jag kom hem råkade jag klanta till mig så att jag slog i huvudet ganska  hårt i min bokhylla, la mig i sängen och somnade.

Idag har jag och mamma, viktor varit en tripp på stan. Jag har raggat en mobil, men hade såklart inga nummer sparade på simkortet, så nu har jag ingens nummer,ja vad gör man haha.


10/5-09 stockholm

Nu är det bestämt åker till stockholm när jag slutat skolan och hälsar på jonsson, då blir det utgång och massa shopping. Måste fundera på om jag ska åka tåg eller flyg men jag tror nästan att det blir att flyga för det låter lite enklare. Ja tro det eller ej men det blir min första självständiga resa.

bara fyra veckor kvar nu så inte länge dit!
och imorrgon väntas mitt sista prov i nkB kursen. sen är det bortgjort

9/5-09

Igår blev det lite chillfest med folk och kolla på hockey, tyvärr så vann ju canada men sånt är livet. Sedan traskade jag sandra och wessla mot mig ett på natten för att hämta vovven och sedan till örnäset mot sandra, där jag och sandra tuppade av i sängen efter den långa promenaden.

Idag gick jag en sväng på stan med Lollo men hittade ingenting jag tyckte var intressant. Känns som att jag har tappat shoppinglusten för ett tag. Så begav mig hemmåt efter ett tag.
nu har syster farit tillbaka till sundsvall så jag ska ladda upp med film och godis för resten av kvällen

cya

Valborg

Hade väldigt trevligt igår med massa folk på porsön. Men någon majbrasa blev det inte att se eftersom vi var för slöa och stannade inne.  Något tråkigt hände dock, sandra blev av med sin väska och jag blev av med pengar. Jag bara inte hur man kan gå och ta pengar och saker som tillhör andra. Vi får hoppas att väskan kommer fram, men mina pengar lär jag ju inte få tillbaka. Aja nu har jag lärt mig att lämna väskan hemma och ha pengarna på mig nästa gång.


Idag blir det middag med några av släkten hos mormor och sen får man väl se vart dagen bär av.

RSS 2.0