26/08-09

Första riktiga skoladagen, tröttsamt men nu är det verkligen sista rycket som gäller. Har bland annat planerat inför den traditionella Ledarskapsjakten som är på fredag och hämtat upp mina teoriböcker på börjes. Gick hem från stan för att spara lite pengar på busskortet för det busskortet jag egentligen ska ha har försvunnit spårlöst så får vänta 7-10 dagar på det nya. Snart ska jag in till stan igen där det väntas kina mat.

Efter en timme när jag kommit hem.....


19/08-09

Varit på storheden idag och handlat träningskläder, kom billigt undan. därefter for jag in till stan för att träffa sandra och anki som jag tjattrade med ett tag innan jag for hem igen.

Kvällen består av mys med hunden och film =)

17/08-09

Nu är det verkligen bara en vecka kvar sen börjar allvaret igen. Har lite saker att fixa i veckan sen är jag fit for fight.
 

12/08-09

Kom nyss hem från stan, varit och tagit syskonbilder hos fotografen. Vi fick oss ett gott skratt av han och det kommer definitivt synas på alla bilder där jag bara står och garvar. Så nästa vecka ska jag och Linda fara in till stan och välja ut vilka bilder vi vill ha. 

Så inge jobb idag ... skönt!
Och ska verkligen njuta av den sista ledigheten nästa vecka för sen drar ju skolan igång igen, det kommer nya små pluttar och vi blir störst.. haha så glad att 2an är över "Värst".


10/08-09

Sista veckan jag jobbar sen är det slut med det och det ska förövrigt bli så skönt.....

Kom nyss hem varit och sjunt singstar med Sophie och Adam, jag känner att jag verkligen har ansträngt rösten så nu är jag alldelens hes. Har också fått i mig lite Ben & Jerrys och sett Crank 2
nu har jag införskaffat mig en ny telefon sen några dar tillbaka och ja "ni har ju hört historien om hur det gick för min förra", är inte så jätte smidig men den här ska jag vara rädd om.

det blev en Sony ericsson W890i, billigt och bra.


1/8-09

Igår var det LK med Sophie, viktor hans kompisar och därefter stötte vi på fler under kvällen. Började bra och slutade lite sämre för mig på grund av en whisky!!.

Efter det efterfest somnade sen hemåt kl sju på morgonen. Nu taggar vi igen


RSS 2.0