Muffins

Tokyo hotel - monsoon ( Great låt )

sitter och fryser är as kall om händerna, den här skolan är absolut inte den varmaste har gått omkring i min fleece tröja i princip hela veckan. Jag har blivit lite poppis här bland lärarna haha, är så snäll så jag ställde upp och bakade choklad muffins med fyllning i tisdags till personal fikat och emilia hjälpe också till,  de blev ett jävla tjat om receptet  ;)
nej nej dom var då inte dåliga ska nog baka mer såna när jag kommer hem. Och sen så har man också lärt sig ett och annat om badminton, har spelat hela dom här två veckorna så nu är jag nästan proffs. På tal om idrott nu ska jag snart hålla i en till lektion, måste nog ta ett snack med rasmus känns som att jag inte riktigt har kolla på planeringen inför lektionen än.
 
På lördag ska jag hem och bara softa!!! sköönt tror jag behöver sova lite, har ju varit rätt mycket barnvakt  till emilia så är lite slut.

Bilder kommer kanske sen (;

var är sommaren ? :(

Nu är jag less, trött på att anpassa mig efter andras regler. Nä nu vill jag hem till min goa säng på mjölkuddsvägen 141
gör inte alls mycket nu försöker få ihop det sista på min nk uppgift. Orkade ej vara på en idrotts lektion ute det är så jävla kallt :D. Inte hänt mkt idag vill försöka ta mig in till stan, men jag är inte så säker på om jag ens kommer hitta hem till min kusin sen. Därför har jag försökt att få tag på min moster som inte är världens lättaste att få tag på. Lär bli mycket att göra i skolan sen när man kommer hem LOVELY!!!
OCH
KAN DET INTE BLI SOMMAR NÅN GÅNG ?!


Tjoho

Helgen har gått något så fort fram. Drog hem i fredags till Luleå och gick på Johans examen massa mat på det, Sen på Lördagen så var den en bankett kl 2 på dagen, väldigt trevligt men alla såg väldigt nervösa ut när dom skulle upp på scenen och hämta sin nål, hade väl jag också vara med tanke på att jag skulle tänka att man inte får ramla med sina sky höga klackar. Vid kvälls kvisten for alla på en stor middag på coop arena och jag drog vidare till herstön där jag var med nanna ett tag, packade upp en massa skit och försökte städa deras lägenhet lite grand sen tillbringade vi lördags kvällen med att dricka cola och garva åt en massa saker. Trevlig brud ;)
Sen hem igen vid 11 tiden och skrattade ännu mer åt mormor som hade fått i sig lite för mycket med vin på middagen, slutade med att vi skjutsade hem henne och hämtade Tiny som har varit så saknad av mig den lilla pajasen. Söndag vet inte vad men for till umeå igen vid 1 tiden, så nu är jag här och har ännu en vecka kvar att se framför mig. Cameran är också med denna gång.

Jag bryr mig inte om dig längre länge försökt men passar man inte ihop så gör man det inte förlåt men jag orkar inte bli sårad nå mer som jag blir när du beter dig som du gör. Synd men sant vad mer kan jag göra tänker prioritera andra saker nu. Vänner kommer också och går, ha det bra.

Ja tillbaka till jobbet då ;D PUsss

små skitarna :D

Saknar alla =( men jag kommer hem nu på fredag och stannar i helgen. Känns som att den här veckan går väldigt fort men det är väl så när man har roligt. gfs den här veckan har väl bestått av lite tårar och känslor bland barnen här och jag har fått vara en stöttande hand. Känns lite tråkigt med sånt, inte var det så mycket sånt när jag gick i mellanstadiet. Aja förbereder mig nu iaf för en lektion jag ska hålla nästa vecka på tisdag och det blir fotboll "höhö" kan väl bara skratta lite. Men nu är det ju jag som ska vara BOSSEN så det lär ju gå på nått sätt!!. ( ingen kör med mig ;P). Skojja lite granna men nu ska jag fortsätta på mitt påbörjade arbete, måste också tjecka med rasmus om min planering, men kanske sen han är lite läskig, inte på nå konstigt sätt då :)
Senare blir det stan med ansa, och resten av dagen så ska jag underhålla mig med att leka med emilia som är 2 år, har redan blivit den stora favoriten för henne, haha måste berätta när min kusin skulle komma och sätta sig och se tv med oss igår så puttade hon bort han och sa "låt vi va" hon är så härlig den lilla palten som man kallar henne och det roliga är att hon är ganska lik mig i anskiktet när jag var liten.

Nu har jag annat för mig Puss.!

Umeå

Nu är jag äntligen i Umeå, bussresan tog ungefär 4 h men jag sov i princip hela vägen så det var rätt chill. Just nu atm bor jag hos min kusin michael och hans tjej och barn, Emilia har verkligen vuxit till sig sen man träffade henne sist. Och det första hon sa på morgonen när hon vaknade var iiija, det går inte att undvika att bli fashinerad av en sån liten knatte. Är på prolympia i skolan nu i Umeå, rätt trevliga klasser men mycket livat ;D kan man ju som säga. Nån dag ska jag passa på att gå på stan med moster om jag hittar till stan ens, jaja det är en annan femma ;).

back to buisness !! cya

Nu är jag igång igen

Nu har pappa fått igång sin dator. Kan börja skriva lite mer nu (;

vågar inte kolla hur många besökare jag har förlorat eftersom jag inte varit inne så mycket, men nu ska det bli fart på det hela säger jag bara. Inte hänt mycket alls i veckan förutom att jag har rå pluggat och hunnit med stan med Nanna. Införskaffat mig en vårjacka som jag ska ha till umeå och ett par öronhängen, sen har jag solat lite och blivit brun samt köpt brun utan sol, nu vill man inte vara blekfis längre. Snart bär det av sticker på söndag, har i princip packat med mig halva min garderob men lite kläder kan ju aldrig skada. Kommer sakna alla jätte mycket men det blir ju bara två veckor så det är inte så jobbigt, ska dra en sväng när jag kommer dit och hälsa på alla kusiner och malin kanske. Ska kanske ta lite bilder där borta får se.

Dagens bästa: Fint väder
Dagens värsta: Nationella prov i matte B
Dagens klädsel: Leggins,vita shorts, tishirt,kofta,ballerina skor.
Dagens köp: örhängen
Dagens mat: pizza hos pappa (;
Dagens att göra: plugga nk,skriva berättelse,sova ;P
Dagens frisyr: Utsläppt fluffigt-lockigt.


Hallå

sitter här hos patte, har fortfarande inte tillgång till internet än hemma men dom lär ju komma i veckan och fixa det är riktigt less. Har varit i boden för det mesta i helgen och igår kom anki och pierre och hälsade på efter jag och nanna hade varit och solat. Var riktigt glassigt väder här igår typ sommar :D
Har haft ett riktigt trevligt lov med min älskling och alla andra.
Nu ska jag sluta dissa älsklingen

PUsss

RSS 2.0