huh

Jag gjorde det igen, missade sovmorgonen och nu sitter jag här i brist på annat. Det spelar väl inte så stor roll egentligen bara en timme eller så, men hade då behövt slagga lite extra. Och det är Trist väder idag, jag tror faktiskt att jag har blivit lite bortskämd. Nu ska jag lala runt på datorn innan lektionen börjar

Morss (=

inget internet :(

Har inte skrivit här på ett tag och inte lika ofta sry. Får troligtvis igång internet i helgen eller nästa vecka, känns tomt men jag klarar mig. Annars kan jag då säga att det inte alls har hänt mycket i veckan. Klarade omprovet fick alla rätt, och systematik uppgiften gick också bra, är nöjd över det jag har presterat i alla fall mer än så kan man ju inte göra. Men det har känts förbannat stressigt i veckan nästan läxor i alla ämnen puh.
Igår hade vi lite god fika hos mig jag anki sandra resten kunde inte komma, Skulle vispa grädde men då råkade jag visst vispa mjölk men det märkte jag inte förens efter 10 min när jag hade stått och vispat " vi fick oss ett gott skratt " Typiskt mig jag gör sådana knäppa saker om och om igen.

Ikväll blir det troligtvis PArtyyyy !!
en tjej som gick i samma cheerleading fyller år.      ^^

Hejsan

nu är vi äntilgen på plats i den nya lägenheten. Har hunnit med att sätta upp hyllor i mitt rum och packa upp alla sakerna. Det possitiva med det hela är att jag har ett större rum med mer utrymme, sen finns det ju både fördelar och nackdelar. Det ända är väl att jag har långt till stan huh So what jag kan gå :D!!
nu ska vi ha lektion snart


tjingeling ;)

Klocka :D

varit på stan idag efter skolan med pappsen. Han köpte en klocka till mig är jätte nöjd med den, en axcent i rosa 998 kr fast den var på rea tur det ;). Har mycket att ta tag i denna helg som sagt flytten plugg nk rapport och matte och träffa farmor på söndag vi ska fira mig ju, blir ju bra och allt på min födelsedag hihi. Ska vara med patrik också i helgen han ska hjälpa oss att flytta. Kanske träffa beccis sen och se på fotboll det är kul tycker jag, har ju själv gått i fotboll men det var ett tag sen så vet inte riktigt om jag har kvar skillsen. Har inte jobba på ett tag  men nu plötsligt dök det upp en löne specifikation på mailen Ob ffs Yes 360 kr rikare.

<3

 Här är min klocka :) visst är den läcker plus att man kan ta bort smyckena om man inte vill ha dom där, man kan ha den på både fest och vanligt!

16 april 2008

telefonen är för tillfället på mjölkudden så kan inte nås. Ring på mobilen ifall det är nått men har själv inga pengar på den.

ps Såg ditt sms rebecca du kan väl ringa mig när som helst så kan vi snacka lite :)
känns som att man lever på stenåldern nu när man inte har nån tel.

Emptiness

sitter här mitt bland alla flyttkartonger, nä skojja så illa är det väl inte. Men börjar närma sig mot flytten och jag har inte ens börjat packa ihop nå i mitt rum attans. Får bli lite action med det imorrgon, så trist men det måste göras. sticker snart till umeå där jag ska tillbringa två veckor med min kusin hans barn och hans tjej och praoa på en skola vad party va?
Sen får vi se om patte kommer en helg så kan vi mysa lite och gå på stan, lite smått och gott sådär. Slipper i alla fall skolan ffs och det kan man ju inte klaga över.
Måste gå och ta tag i läxorna nu !!


Film time

tjoo har nyss varit ute i denna otroligt vackra snöstorm. Jag anki och Co har spelat in våran reklamfilm och jag lovar att den kommer äga sönder alla. Kan bara säga en sak måste nog på terapi eftersom man har utfört flera mordförsök denna dag haha. Vad resten av kvällen har att erbjuda det får man bara vänta och se, men tror att den består av massa läxor. Har hört nu att flytt lasset går av nu på lördag och det blir nog att jag får slagga hos pappa för dom ska montera ner min säng . Nu ska jag gå och få i mig nått gott i magen

PUSS

btw synd beccis att vi inte hittade nån fest i helgen ;) men jag fyller år nästa helg då jävlar kram på dig

Skärpning nu!

ibland når man verkligen botten och då ligger man där och väntar på att allt ska bli bra igen, börjar bli allt för ofta och jag vill inte leva så, en sak är säker jag älskar dig å då älskar jag dig så jävla mycket. Men det kan inte fortsätta med dom här små tjaffsen vi måste verkligen skärpa oss, jag har aldrig tvivlat på oss och jag vill inte börja göra det därför måste detta få ett slut. Jag kommer verkligen ge allt men då vill jag ha tillbaka också vi är förfan 17 och 20 nån måtta får det väl vara kan ju inte bete oss som 40 åringar som har levt länge ihop och tjaffsar om det lilla minsta. Nej nu är det slut på det för min del i alla fall. Det är inte förren man inser det man kan börja tänka att det där är fel så ska det inte vara.
Vi får tänka på vad vi säger till varandra och hur vi beter oss älskling.

Älskar dig patrik <3

image27

Sommar bikinin 2008 :)

image26 126 kr =) i min smak

Penga brist ;(

har inte hunnit skriva så mycket idag men det har varit fullt upp med en massa läxor. Hunnit med lite stan också med maria mysigt vi tog en kladdkaka och choklad med maschmellows i. Har hittat en massa grejjer på stan som jag vill ha just nu. en kjol utsvängd mycket fin och nike skor, en kofta på MQ plus en massa annat. fattar inte varför det ska vara så att jag alltid hittar en massa fina saker när jag inte har några pengar och sen hittar jag inget när jag väl har, då köper man tex onödiga saker som man inte behöver bara för köpandets skull. Vilka problem jag kan ha hihi. Aja får väl slå till om det är kvar när man har lite pengar sen. Kommer iaf inte jobba på ett tag på waldorf så kan inte räkna med nån lön denna månad " hur ska detta gå". Fast man ska inte tänka så men pengar har tyvärr stor betydelse i allt så det går inte och undvika.

Sånglektion

har inte hänt mycket idag alls. Pluggat inför matteprovet och varit på sång, mja det var ett tag sen men hon var inte så sur. Jag hade fortfarande sång rösten i kvar behåll haha. Blev helt förvånad idag köpte en karra påse som såg ut att kosta minst 25 eller nå men jag fick den för 15 spänn. Tror hon måste ha räknat fel, men nån gång måste man ju ha turen på sin sida iaf. patte sov här igår hos mig Känns tråkigt när han far eftersom han försvinner kl 6 på morgonen till jobbet  :( då man ligger i nattmössan och knappt är kapabel till att säga hejdå. Fast kan inte klaga över att han sover i min säng om inte han så är det hunden plus alla tusen kuddar.

JIES snart sover väl  hela familjen tillsammans ;D skojja


Pluggvecka

ojoj kan säga att det sket sig med det där nk provet, ig varning var ju i princip halva klassen som inte klarade det. Bara å göra omprov v.23 ska plugga som en nörd tills dess. Fast får inte lägga ner allt för mycket krafter på det har ju matte prov nu på torsdag *suck*. Ringde till frallan idag dirket jag kom hem från stan och frågade om sommarjobbet där i sommar. Han visste inte säkert eller kunde rättare sagt inte garantera att jag skulle få det men om jag inte skulle nu få det får jag iaf extra jobba som vanligt och det är ju inte tokigt. Inhandlade ett diadem och ett hjärta som man sätter på väskan idag å sen rätt som det var så kom jag på att jag minsann var skyldig pappa en 100 lapp, först köpa sen tänka får såna där ryck ibland. Ledsen pappsen :(
får ge 50 spänn tills vidare börjar bli en fattiglapp nu igen kan inte förstå hur jag gjort av med 3000 spänn å jag som tänkte spara äsch då inte bra. På stan hade dom det gammla vanliga som man ser varje dag, kan det inte komma nå nytt snart tycker jag. Det ända jag behöver köpa just nu är en vårjacka och vanliga skor vill ha några nike i vitt skulle passa fint till kläderna man har. Vårjackan ska jag köpa på hm och skorna får mamma vara med på hoppas jag eller så får jag önska mig dom när jag fyller år. Är i alla fall grymt less på stövlar.

ikväll kommer patrik och gör mig sällskap tror han dyker upp snart å på tal om trollen han ringde presis nu. Ska kila och få i mig nån mat

pusss

Sad day

Hemma kväll med mamma och viktor skönt.. var ett bra tag sen eftersom man är på ranten hela tiden. Sitter och ser babe och sen ska vi se hairspray undra om den är bra?. Det har verkligen varit dåligt väder idag så har mest suttit inne. Skulle ju på fest ikv i måttsund men kunde inte ta mig hem så det sket sig. Aja får ta det en annan helg det kommer ju valborg snart också, ett tag dit wellwell. Nu ska jag gå och tjocka mig med en massa onyttigheter. Har varit lite ledsen idag så mamma köpte mat på max åt mig och hyrde film.

Hon är bäst min Lilla mamma! <3 hon vet vad som krävs och göra för att få en glad igen (syftar inte på maten).

Redovisning i fulla drag

Sitter i skolan redovisningen är över mkt skönt och bra gick det, nu kan man anda igen. Nä skojja tycker inte det är nå problem och prata inför folk i alla fall inte klassen. Undrar vad som händer ikväll ska nog inte jobba tror jag, fast man vet ju aldrig det kanske har kommit ett litet sms på mobilen där hemma. You never know nu för tiden känns som att jag aldrig mer kan planera mina helger. Fast det får man ju ta också om man ska ha ett extra jobb, och inte är det dåligt med lite extra cash jag behöver det!.

Jag ska på stan sen och köpa födelsedags present till patrik, måste hinna med det och varför ska det alltid vara så svårt att köpa saker till killar. Dom har det ju betydligt mer enklare damn..

ska kila börjar snart puss

Stan som vanligt

yes nu vet jag hur man sätter inte music från youtube, var inte så komplicerat som jag trodde. I alla fall har lyssnat ihjäl mig på den låten tycker den är så fin, fick den ifrån en film jag sett the last kiss. Kan rekomendera att se den. Själv lånade jag den på biblo. Har varit en del på stan idag med rebecca kollat väskor och skor. Hittade en jätte fin kjol som jag vill ha när jag fyller år som är om två veckor ;) fiapia 17 år. Det är sjukt vad denna vecka har gått fort. Har tex fixat så det blir lite party på lördag längtarrrr!.


imorrn blire redovisning yes får köra fett på improvisation på hög nivå haha.


 


music for life



Skön låt :P

klänningar

  
söta sommarklänningar vill ha!! snygga när man är brun också ;)

squeese

eftersom att bloggen inte har funkat tänkte jag passa på att berätta lite om helgen. Har firat ett år med patrik och det var hur mysigt som helst, först till frulle drog vi oss mot dagoberts efter det en milkshake på blågåsen. Middagen blev pampig ban thai mums. och till råga på allt Bio 10 000 Bc ( before christ) den var rätt bra faktiskt vilket jag inte trodde att den skulle vara men värd att se. Allt roliga tog fort på en sekund nästan och rätt som det var blev det måndag.

Börjar närma sig mot flytten nu har startat med packandet å allt, kommer sakna stan men kommer ju ändå att vara här varje dag ju. Imorrgon far jag till patrik och sover, blir väl inte mycket vila när man är med han inte. Glor alltid på en massa filmer vi är som två små nattugglor.

Nu ska jag gå och läsa lite harry potter haha tönt man är, men är rätt inne i dom böckerna det här är näst sista och har man läst en måste man läsa alla. Går inte annars, har ifs inte mycket tid till böcker men det funkar ibland.


RSS 2.0