Loong day

Igår var jag med anki en stund på stan och gick omkring. Ändå rätt dött på stan för att det ska vara lov?.
Vi gick runt på lite olika ställen för anki skulle söka extra jobb men det gick inte så bra. I alla fall det slutade med att vi gick inte i en blom affär och när vi lika var där så passade jag på och köpa en liten blomma till patrik haha, Han har ju sagt förut att jag aldrig skulle våga göra det så jag skulle allt visa han att jag inte alls är nån jävla chicken ;D " Gullig jag är". Aja pappa skjutsade mig till boden senare på kvällen och nu är jag här. Det var lite hundkalas igår och vi käkade en jätte god paj med hallon i tror jag det var.
Patrik kommer hem kl 4 från jobbet. Medans ska jag hålla hans mamma sällskap vi skulle tydligen hålla på med nå akvarium åså. Sen ska vi äta tacos min favorit JIES (;

Sitter här och försöker ladda ner lite musik men det går inte så bra som jag hade hoppats. Vill iaf inte ringa och störa patrik för en sån här liten sak. får nöja mig med som det är. jaja.

Pusss



Only you (:

Jajja har skaffat en blogg nu iaf  tänkte tillbringa dagen med att sitta här haha. Det värkar inte hända så mycket annat just idag så det blir och sitta inne och springa ut med hunden då och då. Hujja.
iallafall helgen har varit rätt lugn. Det skulle förstås bli klassfest men det sket sig. Så istället har jag varit med älsklingen. Vi har inte gjort så jätte mycket men det har varit ganska skönt.
i fredags tog vi en så här mys dag fast vi var samtidigt barnvakt åt vigge. sen var vi och köpte godis i massor, fast då skulle viktor ha kulor istället jag gav med mig tillslut vafan 15 spänn ;D. satt vid tvn hela kvällen och såg spider man 3 som vi hade hyrt på kioskpiraten den var låång och jag höll på somna hela tiden. Sen i Lördags var vi med beckman och modig ett tag och for ut å gled med bilen. Juste heffa var också med.



image1

 vad najsigt med höstlov har som inte njutit så här mycket förut. men högstadiet var ju en pease of cake så äre ju bara. Ingen lek nu fast ändå det är ju ändå inte så jätte jobbigt på Ledarskap för vi har ju en så grymt bra klass. hihi =)


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0