Jullov

Skriver inte förren nu men min jul har varit jätte bra, firade med alla möjliga som patrik tex. Fick det jag önskade mig utom en grej men den ska jag köpa själv någon annan gång. Efter julafton for jag patrik och viktor till storheden och kollade på rean. Fyndade mig ett par nya hörlurar till min Ipod för 129 kr. Sen bar det av hem igen då jag tillbringade kvällen med att kolla på filmer på datorn och mysa med familjen. Dagen efter for jag med mella och anki på stan och handlade lite smink för mitt presentkort på Hm, sen kom sandra på kvällen och kollade film med mig. Vid halv elva tiden drog jag till patrik och sov. Idag får vi se vad som händer och sker.


:)

Trååk

Har spenderat lite tid med anna i veckan som har kommit från stockholm. Lagat mat och svamlat på. Idag har jag varit med pappa på storheden en sväng skulle visa han en box som jag önskat mig men den fanns inte så har önskat mig en tröjja nu som jag la undan. Orkar ändå inte ha någon box just nu det funkar så bra med internet för min del. Nu ska jag gå och ta mig någonting att käka

puss

Önskelistan

Björn axen volym master
Twilight boken
En ny hårborste
presentkort på hm
Pengar,pengar,pengar

=)

Torsdag

Gör just ingenting sitter och tankar ned 1 sesongen av gossip girl och 90210 men det ser inte så lovande ut 22w kvar och jag som inte orkar vänta, är så rastlös. Imorrgon måste jag säkert göra spanska provet som jag drog en liten fint på förra måndagen till läraren och då är det ju självklart att jag måste plugga men istället så sitter jag vid datorn och äter knäck som jag och mamma bakade nyss mums.

Det är 12 dagar 3 h och 49 min kvar till julafton enligt min nedräknare på datorn och det ska bli så skönt med jullov för nu är jag verkligen som man säger pissläss. Imorrgon ska vi få veta hur det gick på historia provet, det känns som att det gick bra för mig och sånt brukar man ju känna på sig sa mamma. Så det har säkert gått bra.

Måste strax ut i kylan med hunden, stackaren får sig inga långa sträckor nu inte!

Tiny!!

Här har ni en före och efter bild på tiny sen hon har klippt sig :)









Bowlingen (:

Igår var första dagen för mig på tunabowlingen.. fick göra en hel del saker faktiskt och det roligaste jag tyckte var att stå i kassan och boka. Det blir en mjukstart för mig nu till en början för att jag ska lära mig allting. Och idag kom den där bikinin som jag hade beställt tyvärr så var det bara överdelen men den är randig i gul,vit,guld och brun så den passar nog till mina bruna bikinitrollor.

Äntligen börjar det ploppa upp lite ideer i skallen till slutproduktionen i datan så det ska nog kanske bli ett mvg eller jag hoppas på det i alla fall.

Snart måste jag övergå till mina kära läxor men innan det så måste jag bara skriva och klaga på att det är så många som blir arbetslösa på grund av lågkonjekturen bara för att en jävla stor bank i USA har gått i konkan så drabbar det alla andra också. Men nu har bankerna sänkt räntan så man får hoppas på att det börjar hända någonting possitivare snart :(


och måste bara skriva att jag älskar dig patrik salmela av hela mitt hjärta <3



Fan också

Jag gjorde en jävligt dum och korkad grej nyss.. Satt och kollade på bikinisar på Nelly.com och dum som jag är så skulle jag kolla vad en bikini skulle kosta med frakt osv ifall jag skulle köpa den efter jul, så klart var man ju tvungen att skriva in sina person uppgifter. Sen klickade jag och skulle se vad det blev å då stod det att dom tackade för min jävla beställning. 232 kr helvete helvete har inte råd :(:(

nu är det bara att hoppas på att jag får pengar så det räcker till frissan 12 januari ;(

Jag har triiist

Sitter i skolan och har det inte så jätte kul, uttråkad som fan och våran lektion börjar inte ens förren på länge. Tänkte berätta lite om helgen. Var och såg den efter längtade filmen "Twilight", Gud tror aldrig jag har varit så insatt i en film som jag blev i den. Den innehöll allt möjligt och det stora pluset var att det var så perfekta skådisar efter rollerna. Var inne och kollade på IMDB vad den hade fått 5,8 av 10 det kan inte vara möjligt. Då måste dom ha väldigt kass smak. Den förtjänar lungt en 10 poängare. Var med Sandra Patrik och Dan. I lördags for jag och patrik på stan käkade frukost på Dagobert och middag på korvgubben. Köpte gitarr hero och lirade hela lördags kvällen, låste upp låt efter låt.

Idag tänkte jag gå in med min CV till bowlingen på tuna, söker efter en plats som servitris och det lät ganska lungt. Så får se vad som händer och sker. Hade varit kul med extra pengar, då kan jag fixa mitt hår som blivit så risigt klippa och färga slinga. Som ni kanske har läst tidigare så ska jag inte vara blondien längre, tänkte bli ljus brunett för nu är jag så less på mitt hår lalallalala.

Det gäller att ligga lågt med att slösa pengar nu för snart är det julafton, ska sätta igång med att köpa julklappar snart :)


RSS 2.0