Ajj

jies min morgon började bra. Hade duschat och allt och torkat håret, och det hände en liten olyckshändelse, skulle platta håret med min "super plattång" men som sagt den är inte så väl fungerande och till råga på allt nu gick den faktiskt sönder i handen på mig. Själva platt grejjen hade lossnat och där stod jag och höll i självaste tången, Aj vad ont. Fast jag blev som seg på nå sätt så jag höll i tången i några sekunder istället för att släppa den direkt, var väl ganska nyvaken och reagerade som inte direkt. Får skylla mig själv nu sitter jag här med blåsor i handen mums.

Haha har gjort en liten lista på min mobil nu vilka som kan ringa mig, eftersom en viss person ringer och skriker hela tiden, Känns skönt att slippa ringandet nu. Tänker inte nämna nå namn, men säger bara en sak VÄX UPP!.
Aja nog pratat om det,.

Jag måste ha varit snäll fick 4 presenter av brudarna. älskar er!

Ikväll blir det att fara till Boden och mysa med Patrik å vad skönt att fara bort ett tag...
ÄLSKAR DIG!! <3 <3

Har hört av tomten att det kanske blir en ny mobil och plattång i julklapp, Jag har inte lyssnat men mina föräldrar är inte så bra på att hålla tyst. Sen tyckte väl mamma lite synd om mig i morse

Var i skolan idag i 2 h kanske och åt julgröt med klassen och sen blev det fika och julklappsutdelning hihi jag fick pennor av ludde. Mycket bra present.
LED 1B <3

Nu ska jag fika med mamma Puss

Jahadu

var då hemma tidigt idag igen, underbart. Har gjort bort plugget inför provet imorrgon i Lpl. Och tagit det chill för det mesta kollat lite på oc och gilmore girls. Hehe ikväll blir det hockey, och jag ska inte betala för jag ska gå in med min tag "inte för att skryta". Blir å gå med Anki och Anna och några till. Är lite osäker på om jag vågar stå vid hejjar klacken, det kommer säkert att gå vilt till. Å Snart är den här evigt långa veckan slut sen är det bara helg och sen julafton. Känner mig ganska förväntansfull, som ett litet barn, ja så ska det vara.

So loong suckers!!

Tjockt

Helgen har jag tillbringat med min skjukt underbara pojkvän. Har iof inte hänt så mycket men det kan vara skönt att koppla av ibland, sånt behöver man. i fredags var vi med jimmy, ida och jocke ett tag, blev som mest att man for runt med bilen och töntade sig ;P. Och i lördags var det tänkt att jag och johanna skulle vara med varandra, men det blev nå rackel med min mobil så jag kunde inte ringa eller smsa, det sket sig helt enkelt. Känner mig som värsta dissaren nu men jag får säga till hon i skolan imorrgon haha. Idag är det söndag, sånna dagar jag avskyr. Fast den blev inte så hemsk,sov kanske till halv ett jag och patrik sen for han :(. Och då passade jag på att städa rummet, jag har bara dammtorkning och skurning kvar. Får ta den delen sen. Sen for jag och handlade med morsan och när vi kom hem satte vi igång julbakning så nu är jag helt slut efter alla knäck och lussebullar jag har ätit "lill tjockisen". Hrm får se till veckan om jag ska jobba nånting på waldorf, fast isåfall blir det inte så länge kanske från fem till tio. Känner stort behov av pengar just nu helt enkelt. Jajja ska fortsätta med städningen nu om jag orkar. ;P 

Puss


relax Sofia

aah skönt hemma. Kan då säga mycket bekväm vecka eftersom vi slutat tidigt hela måndag, tisdag och idag då hah. Klockan är iaf fem över halv ett, funderar på att springa på stan snart och köpa några julklappar, jag menar annars blir det allt på en gång och det ids jag då inte. Julen är som bra på ett sätt men också ganska stressig, då menar jag alla julklappar man ska hinna köpa. Fast jag tycker också att det är lite roligt, speciellt och köpa barn grejjer för det gör man ju inte så ofta. Sitter och gör lite läxa, nånting om haloeffekten å jag fattar inte ett piss. Ska vara klart till på fredag men det blir nog att jag skjuter upp det till imorrgon, nog för att det inte är världens smartaste. Går i skolan till fem. Ja ni hörde rätt stackars mig. Ser fram emot ikväll hoppas det blir kul ;) tjejor.
Na ska kila göra nytta av dagen ( menar ska plugga) kuljul heeej!.
 

RSS 2.0