Shopping

Sitter i skolan och ska strax ha Naturkunskap. För övrigt så har dagen gått väldigt fort, hade spanska på morgonen sen gick jag lite på stan och hittade mig en mössa och jeansleggins sedan fikade jag på pappas jobb. Nu ska jag kila

when you feel tired almost all the time.. this is that day

Japp skola från 8-5 idag väldigt väldigt jobbigt. Fast det satt fint med lite kina mat till lunch tack pappa hade inte orkat dagen annars. Har varit ovanligt okosentrerad och flummig idag men det beror nog på att man är trött. Tyckte att det var så roligt började garva i klassrummet åt en bild och sen började alla andra skratta efter mig utan någon anledning, dom visste inte vad jag skrattade åt?. Jag antar då också att alla var lite trötta. Psykologi som sista lektion i skolan är så mycket bättre än samhälls och jag är glad att samhällslektionerna kommer gå bort ganska mycket nu på grund av att hon inte kunde få in alla på samma dag för att vi har olika lektioner så vi får göra en rapport istället, och det är ju till och med kul bara man vet vad man ska skriva om.

Imorrgon är det Fredag och ja då ska jag tillbringa den helgen med patrik. Sen måste jag köpa jeans leggins jag tror att dom blir så mycket skönare än jeans och billigare, men vet inte än om jag passar i dom. Aja det får man pröva imorrgon.

Nu ska jag gå och se på tv eller annat. Hörs <3

Webbdesign

Jag orkar inte skriva så mycket idag är ganska slut och trött. Var på specsavers idag och jag hade utomordentlig syn så nu är jag fit for fight för att börja köra med Pappa. Sen har jag också varit och köpt tredje boken nu så det blir en slapp kväll med en bra bok. Ska väl se lite Grey's anatomy också, bestämde mig faktiskt för att göra en sån hemsida om teveserien på webbdesigns uppgiften vi fick idag. Jag tror att det kan bli någonting bra av det..

Men var är gossip girl avsnittet 17 då ;O?.. eller ska det komma idag?




Redovisning

Redovisningen i våran grupp på historian gick lysande "MVG". Tror aldrig jag någonsin har fått ett ändå på dom här skolåren. Efter det hade vi en till redovisning i LPL men det gick ju som det gick. Efter det for jag och Mella och kollade in lite kläder på stan.
Men hittade inte något speciellt interessant, bara en tishirt som jag tror jag ska köpa i veckan vi får se.
Sista lektionen var Spanska och det var ganska trög lektion tills jag fick sluta då jag skyndade mig till specsevers för att boka tid till synundersökning nu när jag ska börja köra.

Jag har ett uppdrag i veckan köpa " Ljudet av ditt hjärta 3:e twilight boken och jag är så inne i dom.....

Sen måsta jag ju så klart fixa praktik plats och låna en engelsk bok som jag måste läsa till någon uppgift i engelska B.


Back in Town

Nu är jag hemma från Umeå. Luleå känns verkligen litet om man jämför och det känns verkligen kul att vara där borta där man har alla sina släktingar. Böjar fundera på om jag ska börja plugga där efter jag har gått ut skolan, men isåfall så ska jag ta ett ledigt år först och fara till USA nån månad efter studenten. Finns så mycket som jag skulle vilja se där borta och det hinner man inte göra på 1 -2 veckor. Vi hade väldigt roligt på kalaset och mamma var den som först blev mest dragen, sen trillade mormor av stolen å ja men kan nästan säga att våran släkt är " Släkten är värst" .. haha. Nu ska jag börja plugga till redovisningen som vi ska ha imorrgon.

pusshej

Mamma mia

Patrik sov hos mig igår men stackaren har också blivit sjuk nu pga mig. Känner mig lite mer fit for fight nu att fara tillbaka till skolan, även om jag har lite av förkylningen kvar så är det bara två dagar till helgen. Har sett på Mamma mia filmen som pappa gav mamma mig och Rebecca i julklapp, men jag tyckte att den bara var sådär. Kanske inte nån typisk film jag faller för.

Nu ska jag strax fortsätta läsa andra boken av twilight för nu är jag klar med pluggandet.


still sick

Som många andra så har jag blivit sjuk, så nu ska jag försöka hålla mig inne tills det går över. Underhåller mig med Gossip girl 90210 och den andra Twilight boken. 

I lördags var jag sandra och nina på bio och såg Benjamin buttons otroliga liv, den var bra men lite seg för min smak satt ju som där med feber å allt så jag kanske inte var så jätta konsentrerad på filmen direkt. Men den var tuff.

Nu ska jag återgå till mitt sängliggande blir nog hemma imorrgon också och kanske på torsdag men får hoppas på att jag orkar fara till skolan på fredag. Sen åker jag bort i helgen till Umeå och kalasar. 


Lördag :) sjuksjuksjuk

Det gick väl inte som förväntat på redovisningen igår. Både jag och kristin var sjuka men vi gjorde ändå en bra redovisning. Men det dög tydligen inte för Birgit. Äsch det var bara en redovisning men jävlar nu ska jag skriva bra på provet bara för att visa henne. For till Mella efter skolan och käkade sedan gick vi till Patrik som jag inte hade träffat på hela veckan och vi for och hyrde film alla 4. Filmen sög men det var jävligt gott med godis, det var ett tag sen jag har ätit det. Jag har knappt varit utanför dörren när jag kommit hem från skolan i veckan, har suttit med läxorna 24/7. Nu är jag allmänt less så det är verkligen skönt med helg. Däremot har jag åkt på en förkylning så det står härliga till men Ska fortsätta fixa mig nu snart kommer mella och jag vill inte sitta i pyjamasen.


Förkylning

Sitter här vid datorn och bara tar det lungt. Känner mig ganska uppstressad för imorrgon då jag och kristin ska hålla våran lektion i Naturkunskapen om matspjälkningen. Allt är i alla fall planerat och klart så det borde ju gå vägen får man verkligen hoppas. Och jag som har fått förkylning nu också så min hund har tagit lite semester från mig och åkt till leverpastejs huset " Till min pappa alltså". Kallar det så eftersom han är så bra på att trycka  i henne pålägg speciellt leverpastej. Funderar på att göra nå te eller någonting mamma kommer ju som sagt hem snart från kören å då kanske hon blir glad av att få sig lite te.

Som dom flesta vet så har jag också färgat håret nu till brunt " no more blondie". Det vart ganska bra inte exakt som jag ville ha det men jätte fint blev det. Så roligt blev det här inlägget nu ska jag se gossip

Ses


gottegrisen

ÅÅ vad jag längtar till på måndag för då ska jag äntligen göra någonting åt mitt hår. Men det enda problemet som är är att jag glömde säga att jag ska klippa mig också så nu har hon bokat in mig och Sandra samtidigt nästan, på samma tid. Så då får jag gå och boka klippningen någon annanstans. Jag höll på få spel nyss för jag trodde att vi ska börja skolan imorrgon, men så är det på torsdag och då hinner jag ta itu med allt som måste göras imorrgon och lektionen som vi ska hålla snart på Nk jag och Kristin. Är nervös för det, jag vet att det kommer gå åt skogen för min del. Kommer inte kunna någoting om jag inte får ha papper med mig och det för vi inte ens ha.
 Därför har jag skjutit upp det här hela lovet för att jag skulle tänka på annat och inte gå och oroa mig över det. När jag kom hem idag från Patrik så öppnade jag läx böckerna och jag ville bara spy på allt.
 
Jag har tänkt lite.  Jag ska sluta gotta mig med godis på veckorna det är inte nyttigt och sen ska jag försöka övertala Mella att börja träna med mig på Natilus eftersom att jag har hoppat av min dansgrupp nu. Den gick inge vidare med den för dom slog ihop oss med några proffs så blev det inte som jag hade tänkt mig riktigt.

Nu ska jag gå och käka morsans friterade bananer med glass Hörsss!


Den filmen såg vi igår mycket bra film.. nu har jag sett den 3 gr

mat koma :(

Sitter i patrik lägenhet för första gången, i lördags packade vi och bar av med grejjerna mot örnäset och idag fick han nyckeln så nu sitter vi här tillsammans i en jätte mysig etta. Har som sagt varit hos farmor idag och käkat så det står härliga till så nu får jag skylla mig själv att jag har ont i magen har tvingat i mig alldeles för mycket mat. På hemvägen for vi förbi syster och träffade hennes nya kille bland annat och sen skjutsade pappa mig till patrik där Sandra och Dan också var.

tänkte berätta lite om nyår eftersom jag inte har skrivit det inlägget ännu. Kvällen spenderades hos Dan med brudarna och pojkvännen, spelade fia med hutt, gitarr hero, öl spelet och gissa vem som blev full först *hrmp*. Ja det var lite pinsamt men jag antar att det var för att jag inte har festat på riktigt på länge. Sen kan jag också säga att det blev en speciell nyårsafton med skratt och tårar, men det tänker jag inte gå in på. Huvudsaken är att man är med rätt personer och har kul och det hade vi. vi orkade dock inte gå in till stan för att det blåste så mycket utan såg raketerna från fönstret.

Det var det snart ska man tillbaka till allvaret på onsdag.. å vart har tiden tagit vägen

nu ska jag springa och mysa med min mys pojkvän sen ska vi spela ;D tjaooo

btw bra låt  ----->     kayne west - Love lockdown



Nyårsklädda :) anki & Jag

RSS 2.0