30/6 -08

Boden alive i fredags med patte sandra micke och jocke. Glömde min camera annars hade det varit massa nice pic där ifrån haha. Hade väldigt trevligt men jag blev nog lite för svamlig där på slutet, men hey jag har lärt mig att spela poker ;)
resten av helgen sov vi ut det var ju som meningen att vi skulle ta oss en runda på stan men det får bli en annan dag, har ju som kommit igång med sommarjobbet nu och ja vad ska man säga. Första dagen var då inte så himla skojjsig men får ju avvakta och se, sitter hos pappa nu funderar på att göra nått men jag är så trött så jag orkar nog inte. Får bli film ikväll cloverfield ensam eller med sällskap det får man ju se!. Har i alla fall lägenheten för mig själv i en vecka ;D

fuck

äsch då jag är värkligen inte nå bra på att skriva blogg nu för tiden. Midsommar var najs var med sandra på en fest i sunderbyn, blev lite love love där sandra ;). Så ja nu i veckan har jag varit en del med Nanna varit på stan och hittat en klänning till bröloppet som man snart ska på om 3 veckor tror jag faktiskt, har bestämt mig för vad jag ska ha på mig håret å allt haha jaja det är ju inte mitt bröllop men jag tycker att det är skit kul ändå. Och vad mer ska jag skriva om helg snart och sen en massa jobbjobbjobb som väntar och ja där tar det slut på mitt sommarlov i alla fall ett tag. Laddar mig inför veckan men helt seriöst vad ska man göra när det är sånt här väder och alla jobbar eller är bortresta, jag får typ spasmerr :D

Nog med det nu ska jag gå och äta stuvade makaroner
får se om nanna kommer snart (: ?


18 Juni

Nu har jag sett klart filmen sex and the city och den var bra, riktigt bra och verkligen värd att se på bio. Vilket jag inte gjorde men sak samma. Har nyss vaknat och håller på med lunchen. Dom säger att frukost är det viktigaste målet på hela dagen, hinnar knappt få i mig någon när jag sover så länge fast snart blir det andra tag. Stiga upp kl 7 och sommarjobba. Kan då säga att jag har inte prickat in mitt sommarjobb någon bra tid, varken för mig eller patrik eller alla kompisar som sommarjobbar just nu. Ja livet är tufft ibland men jag har i alla fall ett sällskap hunden och viktor haha. Men som tur är så är jag ganska så bra på att vara självständig. Men nu ska jag äta mina korvar och njuta av den vara sommar dagen (; tjingeling

17 juni 08

asså jag blir ju helt knäpp på den här nya bloggen, vart ser man sina kontakter tex?
känner mig as stressad just nu för att jag måste ju fixa ett lägg så jag och patrik kan fara någonstans som vi hoppats på. Känner att jag inte kommer hinna med mycket i veckan eftersom jag sitter barnvakt och kommer inte här ifrån, utom att ta med viktor då till stan och det hatar han ju. Mycket måste fixas på sån liten tid, men jag får ta det som det kommer, fan sen har jag ju sommarjobb också. Hoppas det inte är när patrik har semester då blir jag arg. Sen ett till problems vad händer i midsommar, är det en sån dag man ska vara med familjen och inte göra nå annat, eller ska man festa. Jag blir helt förvirrad nu asså. Sen måste jag ha en ny bikini och hur ska jag fixa det, har inga pengar just nu är helt broke.

Laddar ned Sex and the city nu, fast det hade varit roligare att se den på bio men wtf.

Dagens Mat: fiskpinnar och potatis
Dagens klädsel: Shorts, linne, bikini
Dagens frisyr: flätat lite vid luggen
Dagens Sämsta: fast här med viktor och är uttråkad.
Dagens bästa: måste nog säga vädret.


15 juni

slapp dag idag,  drog till anna  för att sola men he blev inte av. typ sol moln,sol,moln och så höll det på. Så det slutade med att vi gick in för myggen höll på bita ihjäl oss och bakade,såg film å dator. Helgen har också varit slapp, hade gossip girl maraton med nanna till 3 på natten ;) . stackars mig Har veckan redan planerad framför mig den består av att vara barnvakt men jag får cash för det och det är ju tur, hade inte tagit mig igenom det annars "å så hemsk jag är". nänä nu ska jag kila igen till sängen, måste upp 9 imorn. Hur ska detta sluta!.

29/6

Det blev lite hejvilt i torsdags, som sagt jag och nanna var på G ;) grr. Kvällen har erbjudits av studentsånger och åka snål skjuts med folk, plus en liten brasa på  gultsa och en massa annat. Mina fötter grinade dagen efter av en massa sko skav :(. Sov bort resten av fredagen tragiskt dock, patrik tog hand om mig så det blev lite myskväll med tacos och en massa godis å filmer på stor tvn. Sen i lördags var vi ute och gled några stycken. Söndag laga patriks bi,l äta på restaurang och sova, vaknade i morse av att patriks mamma började städa i hans rum och hon kunde ju som inte vara lite tyst huh. For till S-byn vid tre tiden och chillade med johanna till nån skräckis "The eye" med jessica alba den var bra,värd att se. är hemma nu sitter och lyssnar ihjäl mig på låten with you med chris brown den är rätt bra men är less på den nu. Vad mer kvällen har att erbjuda får jag se, tror det blir lite tv tittande och dator för min del.

Pusss 

of course

Matten klar
Nk klar
Japp då var det sommarlov wiie, har varit på viktors skolavslutning idag så jag var som lite seg på att stiga ur sängen i morse när man kom hem vid 1 tiden på natten. Mysigt det var att umgås med klassen en kväll, spelade lite guitarr och snackade på men så klart så ska ju alltid polisen komma dit och lägga sig i. först käkade vi på waldorf sen drog jag johnna,johanna B stina och Sandra till stadsparken och kollade på studenterna och sen vidare till gultsa.

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och köpt nya skor som är passande för sånt här väder.


Nu ska jag på partyy bye ;)


Hejhopp

nu är jag happy klarade Nk provet och jag var den första som klarade det :) berättade marianne, blev så glad så hon fick en kram hrrm jahaa men jag har gått och gruvat mig för provet hela dagen igår så en kram kan ju inte skada " men för det så gillar jag henne inte alls som lärare". Blev en kort kort dag idag pluggade lite inför matte provet till imorrn i skolan och sen hänka jag med johanna ett tag på stan, sen hem och gick ut med vovven i det absolut finaste väder som jag inte sätt röken av på länge. Tycker de här skol terminerna har gått fort, kändes som att man nyss gick in i skolan för första gången och nu sommarlov helt plötsligt så känns det för mig i alla fall. Men joo nu är det bara en grej kvar i skolan sen kan jag slappna av och glömma bort allt med matte som bara existerar. Jaapp inge mer matte för mig, men en jävla massa psykologi, Historia, NkB, Rättskunskap, Matlagning, idrott och språk.. mer kommer ju men det där är en del av vad som kommer stå på mitt chema till hösten. Det ända som är tråkigt är att vi typ inte har något hemklass rum längre ;(. Men är taggad inför Ledarskaps jakten till hösten, vi vann ju faktiskt den det här året MUPP :) 
Nä nu ska jag se om det går att tanka en film och lite musik Pusss!

Tips på bra bok: Linas kvällsdagbok 2

Låt just nu: marcy gray - i try 


sommaren är här

Fittit svårt Nk provet var :/ jag hoppas verkligen att jag har klarat det nu. i helgen var det cruising med patte och kompany, där stötte jag på anki och sandra som inte var fullt i sitt nyktra tillstånd haha. Han med johanna lite på stan också köpte ännu ett nytt linne som jag inte skulle ha köpt eftersom jag inte har pengar "Skärpning sofia lundbäck". Jaha ska det bli nå utomlands i sommar så får jag faktiskt börja spara pengar som jag redan hade tänkt spara från vintern, nä nu måste jag hålla mig bort från stan. Nanna försökte få mig att köpa en tröjja idag bara för att den var så billig haha, men nejnej.
Asså nu är det verkligen sommar och på onsdag får våran klass bra väder till festen och waldorf 25+ ;) ooohoh.
En grej gick iaf bra idag och det var inlämningsuppgiften, så den var inte helt förgäves G+ i nk kan ni tänka er det känns bra. Annars har jag bara matte imorrn, sen matte prov på onsdag och fika å hela köret, sen SOMMARLOV! fatta mycket jag ska njuta :)

Btw här är lite bilder från umeå

;) sötungen helt jävla charmig   3 st i badminton laget (:
 Kläder Huset

 skolan


RSS 2.0