tjuv sofia

Vanlig dag idag som vanligt till 5. Men jag måste bara berätta någonting som hände idag.

Jag och johanna var på stan och provad koftor på veromoda. I omklädningsrummet så hängde jag alla koftor över min väska så att det skulle gå fortare att prova dom. Sen gick jag till kassan med en kofta som jag la undan. Och när jag väl gick ut och hann typ gå till smedjan så märkte jag koftan som hängde över min väska, jag hade alltså släpat med mig den ut utan att märka det. Så fort som möjligt gick jag tillbaka med den, men tänk om jag hade blivit haffad av ett misstag shitt. Nåjo jag och johanna fick oss ett gott skratt i alla fall haha.

nu ska jag testa ett nytt spel ;D
puss



Älskar dig patrik <3 har haft en sjukt bra helg.


Lördag

har varit på stan idag och köpt tränings brallor och en bh. Hade egentligen tänkt lägga ned 600 spänn på en höst jacka jag hade sett, men jag kom på att det ändå inte var någon ide att köpa den för hade typ bara kunnat ha den i en månad till så jag kommer hur som helst ändå behöva köpa en vinterjacka. Resten av kvällen får vi se vad som händer och vad vi gör.. ska iaf vara med älsklingen..

nu vill jag ha mat

bye

önskar att jag kunde dansa som dom ;)


plugg

Började dagen med en skön sovmorgon till 12 sen mentorsmöte där vi fick glass. Sen hade vi engelska och efter det är jävla långt hål, Samhälls och sen hem och äta. Arne kom förbi oss idag och åt med oss, jag och mamma började prata om när jag skulle få studiebidraget om det är imorrn eller på måndag, så  kom arne och bara slängde upp 600 spänn till mig och sa att jag skulle köpa nå kul för de. Han är en sån människa som skulle kunna ge bort sina sista pengar bara för att vara snäll, jag hade jätte svårt att ta emot pengarna men på ett sätt så jämnade det ut sig. För övrigt så har jag pluggat resten av kvällen till historian och spanskan och sett Idol.

max

Gått til 3 idag men dagen har känts väldigt lång ändå, efter skolan drog jag till pappas jobb för att grattulera han på hans 56 års dag. Vid halv fem tiden drog jag och mamma dejt på max ;D
Sen for vi hem och tog en lång prommenad med vovven. nu ska jag strax bege mig mot stan till dansen

tjoo

Idol

kom nyss från mella :) ,. det skulle bli en pluggkväll men ist slutade det med tv tittande (idol) jag sköt upp historian igen som vanligt. Sitter och smaskar på vindruvor som mamma köpt idag och hunden sitter nere vid fötterna och tigger som ett tok. Försår inte varför hundar ska vara kopiöst hungriga hela tiden?

Och sången gick bra idag fick sjunga the rose men hon sa att jag behöver träna upp min röst igen för jag var lite hes, men det går ju fort om jag är på alla sånglektioner som jag inte var på förra terminen jag var för slö helt enkelt. Jag längtar till imorrgon för då ska jag och dansa street dance igen, kunde inte gå på den förra veckan för att jag var sjuk så jag får hoppas att jag inte har missat nått viktigt nu och jag hoppas att lollo är frisk imorrgon så slipper jag vara där själv.

Sång

tjo är hemma just suttit och pluggat det som har gått.. snart ska jag och sjunga ;)

testing av camen :O

 
HAR MYCKET TRÅKIGT!!

ny vecka nya tag

Har försökt bli frisk i helgen från min förkylning, det har jag lyckats med. Varit på stan i lördags med patrik och kollat på jackor, sen på kvällen umgicks vi med beckman och såg step up 2.

Sen har jag varit och letat en ny ipod i helgen men dom hade inte kvar den i rosa som jag ville ha, dom har slutat med den :O. Besviken, Men ist så har dom börjat med några nyare som är smala och i olika färger. Kollade på en iphone också och när jag fick se priset så höll jag på ramla ur stolen är det ens värt 5000 spänn?
Hade ju varit bra och ha en så ändå  musik, internet, film osv. Den har fått 7 av 10 i betyg rätt så bra ändå. Man kan ju alltid önska sig :)
får ändå ta det ganska lungt har ju nyss fått en dator.

har gått på stan med anki och mella idag sen
Har suttit här från kl 6 till nu och jobbat med min redovisning som jag ska ha till Nk på måndag. Tror att det här bli bra grejjer.

Telia + Iphone

Jo måste tipsa alla om spelet spore det är kul testa det ..

Debatt

Är fortfarande sjuk och näsan bara rinner. Gick till fem idag och kände verkligen att det var det sista i världen jag ville. Skolan och sjuk går inte ihop. Men jag lyckades få klart min affisch idag och jag blev rätt nöjd över mig själv, har faktiskt fattat galoppen nu när det kommer till design.
 
Vad som då inte gick så bra var samhällsen vi skulle ha en liten debatt i klass rummet och vara olika partier, när det väl kom till kritan och blev min tur så kunde jag inte svara på en enda jäkla fråga var helt wasted i skallen så vad hade jag egentligen i skolan och göra idag kan man fråga sig. Har nyss sett på Idol med mamma och viktor det var bra och det var många som sjöng bra idag. Snart blir det att börja rösta på sin favorit.

Nu ska jag aktivera mitt CSN - kort och se vad det kan vara för roligt med det. Kom ihåg nu att jag fick ett sånt kort förra året men använde det inte det minsta.

Sjukling

Är sjuk idag så är och hemma och frisknar till till imorrgon hoppas jag. Ska försöka plugga lite till idrottsprovet och så. Patrik kommer vid fyra tiden och umgås. Blir lite långtråkigt att vara hemma fast det var rätt skönt att vila upp sig idag.
Nu ska jag försöka få igång ett spel som jag har hållt på med nästan halva dagen huh...


Fredags

Hade skit trevligt i fredags, jag och sandra gjorde oss i ordning hemma hos mig och sen bar det av till malmudden där vi träffade på nanna och anna. Var tyvärr ingen lyckad fest där borta så vi for till björx för att vänta på några som skulle visa oss vart festen var, men dom var väl för fulla eller nå så vi tog bussen till stan igen, kan då säga att jag aldrig har varit med om en livligare bussresa som det var i fredags. Det kom en massa studenter och spaniorer och började sjunga alla möjliga sånger och dom var inte bara 10 st utan minst 30 - 40 pers. Men kom i alla fall ut ur bussen på andra försöket. Drog mot brass parkeringen för att vänta på några stod där ute och frös men till slut kom dom. Gick in dansade lite med brudarna och blev bjussad på drinkar men tackade nej, fast inte när sandra kom med en ;). Vet ju aldrig vad det kan vara i drinkarna som okända kommer med nejnej. For hem vid två tiden någon gång fick skjuts hem till mjölkudden jag och sandra sen däckade vi i min säng för att vi var sååå trötta.

Ny Dator !!!

Var nyss på on off med pappa och fick min nya dator (laptop) (; skojj va
fast måste installera den och en massa annat tjofs som kommer ta 3 h så vet nog inte om jag börjar med det idag.
Annars för övrigt sitter jag och försöker plugga in idrotts provet det går vägen när man är piggare. Nu börjar det hända grejjer hoppas allt går vägen.

onsdag

Sitter här och försöker plugga engelskan och idrottsprovet men har noll konsentration eller ens ork. Känner mig jätte död idag. Snart ikväll så ska jag iväg på dansen ojoj får se hur det här går, far väl sen till patrik och umgås med han :)

Skolan

Jävlarns vad dålig jag har börjat bli på att skriva blogg, fast ja det är ju faktiskt skolan som tar upp all tid nu för tiden så det är väl typ sånt här som kommer sist av allt. Tänkte berätta lite om helgen i alla fall. Var på kalas i fredags för min storasyter fyllde 35 år många tårtor och mys. Sen skjutasde pappa mig till hertsön så jag umgicks med patrik. Sen på lördagen for vi en sväng på stan och kollade nå band i statsparken och jag köpte mig en tishirt. Söndagen var rätt som den brukar vara, massa mys och slöa var vi som fan.

:D

Nu ska jag vänta en timma till sen har jag spanska och slutar kl 5 =( =(
synd om lilla mig!


klantskaft

Skönaste sovmorgonen idag ever, klev upp kl halv 11 och duschade sen hade jag lagom tid på mig att göra mig i ordning sköönt så borde det vara varje dag och jag har inte någonting emot det ;). Efter skolan hängde med brudarna mina på stan och kollade grejjer, men det är riktigt tråkigt och gå när man inte har några pengar ens och jag får inte mitt studiebidrag den här månaden heller :(. For i alla fall hem sen på kurrande mage hade inte ätit något på hela dagen dumt jag vet!. Så när jag cyklade där vid mjölkuddsbanken så tappade jag krafterna eller jag vet inte om det var nån sorts svim attack men jag ramlade iaf av cykeln haha klantit. Blev lite gladare när jag lyckades komma hem till slut för där hemma väntades pizza mums. Nu blir det slapp framför tvn med ostbollar och gott och blandat som min kära pappa kom med


RSS 2.0