28 juli 22:00

tagit en promenad med rebecca vid stranden nyss, pratat om gamla minnen (:
nu ska jag tanka lite sex and the city och se sesong 1 och hoppas på att patrik kommer och sover här inatt.


Älskar dig så jävla mycket du betyder allt för mig, din för alltid <3<3

Sofia <3 Patrik


28 juli 16:00

tjoo kom nyss från stan varit med maria och köpt underkläder, äntligen har jag gjort det och det var på tiden haha. Hittade också ett vitt skärp till min klänning.

28 juli

Ska man dra hela helgen nu då.

i fredags for jag arne och viktor till klubbviken, sen när vi kom hem plockade jag och patte upp sandra och alla, så for jag patte, micke, jocke, sandra till begnäset där dom badade medan jag och sandra grillade mashmellows. Efter det var alla så frusna så vi for hem till jocke och badade jacuzzi iaf en del av oss. Efter badande och kortspel drog vi oss hem vid 2 tiden. Dagen därpå vaknade vi tidigt patrik skjutsade hem mig så jag fick duscha där efter gick jag in till stan för att möta upp nanna, hängde på stan till halv fem då vi for hem till dom och lagade tacos åt hela gänget. Efter maten for patrik och micke på bio för att se "batman dark knight" och jag och nanna laddade upp sex and the city avsnitt på tvn och gick och köpte god saker. När klockan började närma sig nio kom patrik och micke hem, anki ringde och frågade om vi ville fara och spela volleyboll med dom så vi drog mot arcus camping stranden där alla norrmän var. Stannade där till 1, det såg inte ljust ut för att få skjuts hem så jag och nanna började gå men som tur var lyckades patrik ta sig dit bort så vi hann som bara halvvägs till bron. For hem jag och nanna gräddade baugetter i ugnen och såg ännu mer sex and the city tills klockan var 3 då gick jag och la mig. Söndag gjorde jag typ ingenting var nära på att köpa oc boxen 3an men det blev att fara till micke ist i s-byn och se batman begins. Det blev som sagt inget pdol för mig i helgen, men men..

Bamboo örhängen

Bamboo Örhängen, Hjärtan vill ha dom där (;

.-.-.-

Btw här är lite nya kläder jag köpt Den turkosa klänningen ska jag ha på brölloppet.







23 juli aww (:

Okej lite update, har varit på stan idag med ankan fast vi hade bestämt att det skulle bli stranden men det sket sig, men gud kan det sluta blåsa så mycket man blir ju nervös för att hösten snart är här. Men jag klagar inte på vädret som det har varit idag i alla fall. Får ta ena dagen efter den andra.

Sen har man bara varit hemma resten av kvällen och tagit det lungt. Behöver tid med mamma också så inte hon känner sig helt bort glömd. Kan väl säga att patrik tar upp den mesta tiden nu iaf 
 
Ojoj goda nyheter  mycket bra väder till pdol 30+ hörde jag nyss av pappa, men man ska ju aldrig hoppas för mycket. Sån är jag förväntar jag mig nånting och det inte blir så så blir jag less. Är en sån person som vill ha allting klart för mig. Snart ska jag börja dra mig tillbaka mot mamma snart igen men ska först springa och köpa grädde och sen ska här bakas.

Dagen idag

Dagens klädsel:
linne shorts bikini
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens make up: ingen bara lite mascara
Dagens bästa: Kladdkaka
Dagens sämsta: Blåsit och kallt nere vid stranden


21 juli Regn

kan inte göra mycket idag det bara öser ner och värre blir det bara :(
första dagen på mitt sommarlov hrmm kan det bli sämre.

jo föressten filmen vi såg igår var bra och riktigt rolig, det är kul och se film när det är mycket folk på bion =D
nu ska jag gå och vara social igen puss.

2008-07-20

Nu sitter jag här hos patrik, kan säga att jag hade väldigt trevligt i fredags men nu är det söndag igen :(. Ska göra söndagen lite roligare med att gå på bio och se Hancook får väl se om den är bra. Vad finns annars att göra det ser ju som inte så ljust ut för vädret där ute. Men hoppas det är varmt imorn längtar efter stranden :(

ska pysa nu

Älskar patrik mest <3<3<3<3


18 juli 16:23

Äntligen no more. Har slutat jobbet presis för 2 h sen och nu sitter jag här stolt och belåten över mig själv, nu har jag sommarlov som sagt igen och inget mer stiga upp kl 7 på ett tag då iaf. Tänkte fira lite ikväll hos louise med cider och fest. Har ju inte gjort annat än bara jobbat så det förtjänar jag stort. Får hoppas att vädret håller i sig denna gång så man kanske kan göra nånting roligt imorn också, trästocks? får se men det är iaf gratis vad jag har hört. Det blir dyrt för mig fram till augusti pdol luleå kalaset och så måste jag köpa skor till bröloppet vi ska på snart om typ 2 veckor.

herrå

11 juli

Den här veckan har varit skit rent allmänt, på tisdag eftermiddag fick jag någon snabb variant av magsjuka, säkert nåning som gick på jobbet. För efter jag hade fått det fick alla andra det som på raken efter varandra. En hel jävla cirkus blev det haha. Nu mår jag bättre men jag har verkligen fått kämpa i veckan för att orka eftersom att jag vill ha mina pengar. Så nu förtjänar jag verkligen helg och ledighet tills på måndag då det blir nya tag, sista veckan också så det här ska inte bli så svårt tror jag, grejjen är den att det är inte jobbigt att jobba utan att stiga upp tidigt hela tiden och vara trött. Så den här veckan vill jag bara glömma, saker går inte alltid som man vill ibland. Men har lärt känna en jätte söt snäll tjej på jobbet, vi har våra stunder ;)
 Nu är mamma hemma och vi har ätit jätte god mat jag mamma arne.
 
Eftersom det inte lär bli nå utomlands för mig i sommar så sitter jag och funderar på om jag ska lägga ned lite pengar på en ny mobil, undra om det är värt det?
fast min börjar ju se för rutten ut så det kanske är dags.

Det känns som att sommaren drar igång nu ! varmt ute...


7/7 - 08

Jaha ny vecka och nya tag med gamlingarna där borta. Trodde inte att äldre kunde svära så mycket som man nu har fått höra i snart en och en halv vecka, haha menmen dom kan ju också om dom vill. Får vara med om mycket där borta.

I helgen har jag bara tagit det lungt med patrik och vilat upp mig inför den här veckan och köpt en klänning och en väska, bra köp av mig den här gången är annars så slösig men ska börja tänka lite mer ekonomiskt nu. Som ett plus i kanten på den här dagen så fick jag och louise sluta en halv timme tidigare. Kom hem och slocknade i min säng till kl åtta och nu sitter jag hos pappa vid datorn och väntar på älskligen som ska komma och hämta mig. Det blir film och mys ikväll för min del. Men idag ska jag inte vara uppe till 3 var sjukt trött i morse nästan så jag inte visste vad jag gjorde på jobbet idag.


RSS 2.0