CV skrivande

Har hållit på med att skriva ett CV nu hela kvällen och hoppas att det blev bra, är rätt nöjd själv faktiskt. Ska lämna in det nästa vecka och sen ska jag på intervju där jag säkert kommer sitta helt tyst och inte veta vad jag ska säga. Nåja inte värt att gå och oroa sig. För övrigt så stör böckerna där i mitt rum uppradade så snart blir det dax för lite mer pluggande. Ska käka lussebullar nu

tjao

Måndagsämstever

Tråkigaste och seegaste dagen på hela veckan. Tänkte plugga lite idag när jag kom hem, men som vanligt så läser jag typ bara en sida i boken och går och sätter mig vid datorn. Sen när jag verkligen ska ta tag i mitt pluggande så får jag inte fingrarna ur ärslet att göra det. Jag har blivit så lat och slö att jag nästan inte känner igen mig själv längre men kanske beror det på årstiden eller så är det något annat.

Nu ska jag gå och dricka te, och sen ringa och gnälla på pappa att han måste ta sig i kragen och börja övningsköra med mig.. vill ha körkort när jag fyller arton!!


:D


Arg

Blev en kort dag för mig idag. var hemma vid två någongång. Blev så glad för jag kom på att jag hade sparat min chokladkaka till idag men det är ju så jävla typiskt att min lillebror hade ätit upp den, han lär sig aldrig och det verkar som att han aldrig kommer göra det heller. Nåja patrik slutar väl snart och då ska vi fara och äta pizza med pappa som bjuder, sen blir det väl lite film och mys för resten av kvällen. Ska nog fan baka chokladbollar ;D

utv samtal

Hade utv samtal i skolan idag, allt gick bra, jag har utvecklat mig bra. sånt där som man får höra. Än en gång var pappa med mig och som han är så babblade han lite väl för mycket om annat dittan och dattan. Men har ändå haft en ganska skön dag med lång sovmorgon och lite lektioner. Såg på en jätte hemsk film på iosen och sen har vi kommit in på ett nytt område. Rapporten gick väl bra fick VG på den men var ändå inte så nöjd. Sen blev jag också förvånad när jag fick veta idag att jossan har satt mig hittils på VG+ i idrotten, det trodde jag inte, det är roligt med överraskningar. Imorrgon far mamma till London så jag blir ensam hemma ett tag, sköönt. Ska försöka övertala patrik att komma och bo med mig från och med imorrgon. Sen fredag blir det att sitta barnvakt till viktor för 100 spänn pizza,Chips och en massa godis med film. Lätt värt det.

:) nu ska jag ladda ned det nya avsnittet av Gossip girl

Helg

Varit på bio med klassen igår, men som vanligt så såg jag inte hela dokumentären utan somnade ganska mitt i filmen. Blev ett himla tjorv med att typ halva gymnasiebyn skulle rymmas i salen. Efter det gick vi in på kh ett tag och kollade på en utställning " China Girl". Sen drog jag och sandra hem till henne och käkade lunch och lirade lite spel tills dan kom. Drog sen hem till mig och lämnade tiny hos pappa och sen plockade patrik upp mig, vi for och hämtade beckman och issa och nån till och käkade pizza. Efter maten plockade vi upp sandra och Dan och drog till bowlingen på tuna. Sen for jag patrik, issa,beckman hem till patrik och såg på film " American psyko".

Det var min fredag :)


Målarfärg

Har varit i råneå hela dagen idag med sexåringar och ettor, vi har målat jorden och händerna. Kom in till stan igen vid halv två tiden och begav mig hem, så nu har jag nyss duschat bort all målarfärg och väntar på maten. Ikväll kommer patrik hit och sover och det ska bli mysigt. Imorrgon blir det bio med klassen "taxi to the dark side". Nu måste jag plugga hejsvejs


onsdag

åh vad less klickade just bort mitt långa inlägg som jag för en gångs skull har skrivit. Har inte hänt mycket alls i veckan var med sandra ett tag igår och bakade en super god kladdkaka, spelade wii. Och idag har vi förberett oss inför MR- dagen i råneå där vi ska hålla i aktiviteter för barn som angår barnkonventionen. Nu ska jag strax käka sen dra på dansen och dansa house som vi tydligen kommer börja med dom här veckorna framöver. Återgår till mitt gossip girl tittande nu.

Cya

hihi



Den här är bara för skön : ) !!

RSS 2.0