Bio med brudsen

praktiserade igår till kl 11 på kvällen så när jag kom hem så kom jag ju såklart på att vi har prov, och provet skulle ha varit idag. Så jag var tvungen att tänka ut något smidigt som jag skulle säga till Birgit. Så kom jag på att om jag sa att jag skulle till tandläkaren för att laga en tand så kunde hon inte tvinga mig till provet. Och den gick ju hem helt klart plus att jag fick lite medlidande på köpet.

Efter skolan mötte jag Mella på stan, vi drog mot biblioteket och bokade bio biljetter till en shoppaholics bekännelser. Så ska strax bege mig in mot stan igen. Men då tror jag nog att vinterjackan åker på igen.

Har också shoppat liiite idag, ett linne iaf i vitt. Tycker om vitt det är så fräsch färg


150309

kom nyss hem .. usch idag var det lite stressigt 4 barnkalas och då blev det en massa dukningar och diskningar. Nu ska jag ta det lungt resten av kvällen och försöka plugga lite för provet i morrgon i människosyn, eller vad det nu var. Och imorrgon blir det att fara ut och springa och sen göra pulsrapporten.

Helgen har varit i sig själv lugn

<3

9/3

Kom nyss hem från skolan lyssnar på musik på spotify där man kan hitta allt möjligt plus att det är gratis om du får en invite. Har fortfarande ont i halsen och magen så får hoppas på att jag är på bättringsvägen imorrgon. Ikväll ska jag ta tag i läxor,tex plugga inför historia provet.

åå jag blev så sugen på en ben & jerrys med brownies och kakor. Får kanske flörta lite med mamma när hon kommer hem.


Dagens kläder: Jeans leggins randig tröjja

Dagens humör: Glad men inte pigg

Dagens bästa: Sluta för dagen

Dagens sämsta: Värk i magen och huvudet

Dagens frisyr: Nytvättat utsläppt, mittbena och lite halv rufsigt

Dagens smink: Mascara

Dagens köp: Godis

Dagens planer: Plugga
Dagens musik: Maino ft  T-pain - all the above

 
När ska det bli varmare >.<


Tjeena

Har inte varit hemma så mycket nu under lovet så har inte orkat skriva nå inlägg. Men ja vad har jag gjort, Under veckan har jag iaf varit och motionsimmat med morsan, varit på stan och djuraffären. Köpte mig ett par vita tygskor en pike tröjja och en vanlig randig tröjja. Jag och patrik hade planerat att fara till Finland men det blev inte av så istället så gick vi ut och åt på exotik. Radade upp med massor av filmer i helgen och solade, Spelade en hel del också ;) eller hur Nanna?, det gick ju så bra för oss.

I veckan kommer jag ha praktik historia prov och en labbrapport som ska in. Imorrgon blir första dagen och jag hoppas att det blir roligt. Får i alla fall börja kl nio och det känns skönt.

>.<

RSS 2.0