Something good

åå vad less jag är på skolan kan det inte bli lov snart ;/. Gått till halv 5 idag, det är värkligen tungt. Sista passet har man ju musikjävel fast det är ändå ganska kul men man orkar bara inte göra så mycket eftersom det är sista lektionen. Sen har jag träffat beccis vi gick och fikade efter jag slutat, det var mysigt. Var ganska länge sen vi ens umgicks så det kändes bra och gud vad mycket man hade att snacka om. Längtar till imorrgon fan BRASS hihi, det var ju ett tag sen, men nu har man ju cash å allt så kul ska jag då fan ha :D. Vill bara att den här evigt långa dagen ska ta slut och att det blir fredag fast längtar inte till projektet det ska vara deadline imorrn. Aja Nu äre inte läge och sitta här nå mer "Hockey" Luleå mot Frölunda. Juste har fått min tags nu så kan vara på hockeyn och se hur mycket jag vill, jag och rebecca lär vara stammisar. haha that's it PUSS   



såna stunder man inte har allt för ofta (;

Tänkte faktiskt skriva blogg igår men då var det nå konstigt med bokstäverna, det kom bara streck när jag skulle skriva helt konstigt. Men nu värkar det ju funka. I söndags var jag hos pappa och åt god tårta det var så här prinsesstårta en rosa. Sen måndagen var vi ju lediga från skolan då passade jag på att fara till anki som bor i antnäs, där hämtade vi ut Takida biljetterna YEss snart är det dags :D. Sen såg vi pirates of the carrabien 3 det var mysigt. Då sen blev det tisdag och därefter har det inte hänt så mycket skolan har väl tagit upp det mesta av tiden. Sitter här och funderar om jag behöver springa på stan och köpa gråa strumpbyxor eftersom att jag köpte en tishirt idag som var ganska lång, den var väldigt fin. Fast så kallt som det är nu så har jag ingen lust, alltså när jag var ut med hunden kändes det som att det bara blev kallare och kallare så det blev en liten jogging promenad istället. Längtar till ikväll då är det greys anatomy åå vad det är bra så ska nöta tv ikväll, jag tror jag har börjat bli tv nörd sitter nästan jämt framför den haha, nu kanske det låter som att jag inte har nått liv, men det är faktiskt svin skönt när man kommer hem efter skolan och sätta sig vid tvn och alla andra stunder då man bara vill koppla av.

Nä nu ska jag Tjila se tv och käka chips ;)

Älsklingen och jag byggde en snögubbe i helgen haha som när man var barn!

image5

Boring

Det är lördag och vaknade nio eftersom att det är öppethus i skolan :(. Man kan säga att man for dit satt där och inte gjorde så mycket i 2 h och sen for jag hem. Sen när jag kom hem käkade jag nudlar med nån konstig kurry smak,eftersom att jag inte hade lyckats få i mig nån frukost i morse. Det var dom äckligaste nudlarna jag ätit och smaken sitter fortfarande kvar usch. Sitter och tuggar på ett äpple för att få bort den. Far nog senare till boden till patrik och sover där. som tur var är man ju ledig hela måndagen. Mycket bra!. snart ska jag kanske kila på stan tills älsklingen har vaknat. Mer kommer nog inte hända i helgen,fast det kan ju vara skönt :) .



these two are gold worth!

Skolan idag till halv fem :(. Efter det gick jag till waldorf där jag hämtade min feting lön, haha nä skojja men det var iaf inte så dåligt (: ni kan ju räkna själva 61,40 kr i timmen och har jobbat 24 h. tror man tar en liten shopping på stan imorrgon. Sen när jag kom hem fick jag en shock gud min hund har ju krymp, hon var och klippte sig idag å gud så söt hon blev. Lägger upp bild här nere. har inte så mkt mer att komma med, skriver mer nån annan dag

Mamma och tiny! <3


image3


be pleased and happy (:

Inte hänt så jätte mycket idag, haft två lektioner i skolan eftersom att det inte blev nån matte, så fick långt hål ist ;D.
drog med anki, johanna och linnea på stan. blev väl inte så jätte länge linnea och johanna stannade. Så fortsatte att gå omkring med anki ist "söt anki". Harre gud vi hade värsta tempot, in där 5 min sen ut åså nästa haha blev alldeles blöt av svett. Anki köpte gråa leggins, en lång tishirt och pärlörhängen som vi fyndade för 10 spänn. köpte också det inget mer. måste börja bli lite sparsam och det var ju tur att mamma inte hade gett mig mina 500 spänn för då hade jag väl bara gjort av med dom. Nej men tänkte bara fixa håret imorrgon göra blonda slingor, för nu vet jag inte vad jag ser ut som? haha Nästan samma hårfärg som hunden och det ser ju för täskigt ut!. Ganska länge sen man ens gjorde nått med det.I alla fall Har varit på lulebos hemsida och ställt mig i kö för lägenhet, har man stått i 4 år när man blir 20 så kanske man har lite förtur fast vet inte om man ens kommer bo här. Tänker då inte bo hemma i alla fall. Fast efter skolan slutat så vill jag nog fara ut och resa kanske som aou pair eller nått, vet ju inte än får se med det.
Nu ska jag ringa älsklingen sen ska jag hoppa i duschen

Höööörs

image2

sluttt

jahaja i fredags var man en sväng på stan med anna  som kommit från stockholm, gick omkring i lite olika affärer och funderade på vad man behövde köpa, men sen kom jag på det har ju som gått runt och frusit om huvudet hela tiden så införskaffade mig en mössa och ett par leggins med blommor på. Kanske inte rättans tid och köpa leggins, men jag kände att det behövdes till vissa tillfällen kanske. Kändes som att man inte hade snackat med anna på flera år hade så mycket att prata om. Det var trevligt. vi pratade också om att jag ska komma ner till stockholm nån helg, då måste jag börja spara lite cash :) fast får kanske min lön från waldorf snart som jag har slitit för haha. senare på kvällen var jag med patrik och kompany att tag iaf. På lördagen for vi till patrik efter att ha sovit till 4 ;P där lagade vi god pasta och köpte massa godis och chips som vi sen smaskade på till filmer å inte var det då jag som somnade först den här gången hihi stolt?. igår hände ingenting och nu är man tillbaka i skolan igen. Kändes konstigt för man har ju som stängt av hela hjärnan nu på lovet å sen ska man börja med allting igen hujja. aja det var kul så länge det varade.

nu ska jag kila med beccis på stan


pusshaj ;)


RSS 2.0