27/4-09

Har kommit igång smått med samhällsrapporten nu.

Slöa lata hela helgen och köpt mig en ny klänning. Idag var jag och körde och det gick bättre än förra gången, jag och pappa for ut på landsväg. Gick på stan efter skolan idag och bokade mig en klipptid, så imorn blir det att bli av med lite hår och göra en frisyr. bli lite vårfräsch som man brukar säga.

nu blir det snart 90210





kalastårtakalas

Igår var mella och anki här och firade mig med middag och presenter. Sen så blev dagen plötsligt helt skrattretande när mormor kom med koftan hon hade stickat mig, den var faktiskt fin men knapparna hörm .. var lite speciella. Jag och morsan satt och drev med dom hela kvällen. Mormor hade nämligen sytt fast ögon som man använder till mjukisdjur på min kofta.

Jag börjar fundera ..

Sen så for jag ut ett tag på kvällen till natten, och det var väldigt skönt och fara.

Idag var Linda här med sina barn och åt kladdkaka. Imorn blir det att sitta barnvakt till halv tio, moster är igång ;)

Idag är ingen vanlig dag.. för det är min födelsedag :)

idag fyller jag år .. no more seventeeen!!

Vaknade av att vigge och morsan kom in med bullar och saft och sjöng den vanliga visan, det tog ett tag för mig att förstå att jag fyllde år för jag var så hilma sjukt trött. fick mina pengar till jeans som jag var och köpte idag plus två hundra till som skulle gå till mobilen och nöjen. Skolan var också väldigt seg och jag var inte alls med på lektionerna eftersom jag var i min egna lilla värld.

vid halv sex tiden for jag mamma och viktor på waldorf och käkade, var egentligen meningen att pappa också skulle komma men han blev "sjuk".

resten av kvällen ska jag försöka skriva lite på psykologirapporten som ska in på onsdag, sen blir det film med mamma och lite myspys. Jag har fullt upp i veckan också, syster linda kommer på kalas, jag anki och sandra ska hinna med våran middag eftersom att anki jobbar hela helgen. Men vet inte hur jag ska få in allt för sandra skulle nog också jobba tror jag det var. Sen skulle jag kanske vara barnvakt också och gå och fika.

och imorn ska jag köra och få pappas present  :P

nu är det mycket i farten.! hejhejdådå

17/04-09

Nu kommer ännu ett till inlägg för det går ju så perrans bra för mig att skriva. Tänkte berätta lite om gårdagen, jag och sandra for i princip runt halva stan med bussen på jakt efter en person. Vi hittade inte den personen men lite bowling blev det.  På kvällskvisten så drog vi mot en fest som var på Örnäset och var hemma igen kl fem på morgonen.

har sovit till klockan ett idag och är fortfarande i halvkoma haha. For och körde lite amerikansk bowling och sedan fick jag skjuts till pappa där jag åt mat och fick reda på att jag har fått körkortstillstånd och sommarjobb som transportör på sunderby sjukhus, så nu är sofia glad. Längtar efter att få sätta mig i bilen och börja köra och längtar till sommaren
Det finns inte en chans att det är nått jag skulle sakna om det blev sommar redan imorrgon.

nejnej .. nu blir det film och lite göttigöttgött

15/04-09

for till stugan idag grillade och solade det lilla som gick. När vi kom hem blev det powernap och sedan drog jag vidare mot stan och mötta mella och nina. Köpte karra och for till sandra och spelade nintendo-wii.

det var min dag det !

Påsk

påskhelgen har varit väldigt trevlig speciellt när jag har spenderat den med patrik. På torsdagen var det en liten fest som blev väldigt lyckad, även fast det var folk där som jag inte kände så bra. På påskafton blev det middag hemma hos mig, potatisgratäng och kött. Därefter for jag vidare mot pappa och träffade farmor bland annat. På kvällen drog jag mot patrik och käkade massor av godis och såg på hundratals filmer. Vilket vi nu har gjort förövrigt av helgen också, men det var myspys

idag har jag varit och ätit hos mormor med mamma och syster och ikväll blir det familjekväll antar jag eftersom att Rebecca far hem imorrgon.

nu ska jag välja klänning.. bye

8/04-09

Det har varit en sjukt jobbig dag idag och jag hoppas jag slipper uppleva något sånt här igen. 3 prov på en dag funkar inte för mig blir helt okonsentrerad. Först på morgonen var det idrottsprov sen engelska nationella och sist men inte minst psykologiprov. Jag slapp som tur speaking i engelskan ska göra den imorrgon istället då jag också ska hålla mitt tal i lplen.

idag när jag hade slutat for jag och pappa på Boströms ur och guld för att kolla på tomas sabo armbandet men dom hade som synd var inte så många länkar kvar. Så får se vad jag vill ha när det inte fanns så mycket att välja på. Fast det kanske är en fördel för mig, det blir nog lättare att bestämma sig för nån.


7/04 - 09

Det blev en väldigt soft morgon för mig idag må jag säga. Patrik sov här vi såg film åt godis och myste på, imorse steg vi upp kring elva tiden och for till dagoberts för att hämta två ost-mackor som älsklingen böjd på. Inte varje dag man får en sådan lyx frukost.

Sedan vidare till skolan där det inte har hänt allt för mycket, mer läxor om jag får säga så. Är verkligen dö less på alla uppgifter vi får hela tiden. For hem käkade godis som var kvar sen gårdagen och gick vidare mot statiol och lämnade mitt CV. Mer än så händer inte idag.

Trisst att vi hann ses så lite igår jonsson men vi tar igen de ;)


20 APRIL :D


RSS 2.0