Bowling med klassen

Hade frilufs dag idag och for och bowlade med klassen
där jag träffade peter som jag ska proa hos och Anna.
Det var nog första gången som jag fick vinna, men det gick faktiskt strålande bra för mig.
Efter det for jag hem och köpte pasta alfredo som jag åt medan jag pluggade till anatomi provet.

Mamma kom hem idag med lite nya grejjer till lägenheten och jag fick
mina två kuddar som jag skickade med mamma att köpa
129 kr st, fast mormor köpte dom åt mig som förskotts födelsedagspresent. 

nu ska jag fortsätta plugga  

IKEA STOCKHOLM CIRKEL Kudde

tråkig dag ..

Dagen i sig har varit en plåga men nu har jag i alla fall bytt bort fritidensaktiviteter mot Turism får hoppas på att det är en rolig kurs. Som det ser ut i veckan så kommer jag få lägga på järnet med läxorna som alltid ligger i högar innan sportlovet. Kan inte lärare planera bättre med varandra "ussch".

I veckan måste jag boka tid på vårdcentralen eftersom att det har hänt någonting märkligt med mitt ben.
Spänner jag det så vrickar jag det nästan och det gör jätte ont.
Vet inte vart jag har fått det ifrån, men bäst att kolla upp såna saker
 
Nu ska jag bege mig mot sängen och krypa ned bredvid min hund som ligger halft avtuppad.
Det behöver man ju inte undra över, hon har varit hos pappa "konditionslägret" och haft hundmagsjuka. Stackare men nu är hon frisk!

Godnatt

Stockholm Top

Skulle vilja ha den här klänningen :)

Helg,slappt

Har suttit med mamma på Ikeas hemsida och hittat grejjer som jag vill ha, så nu är det bara att övertala arne att skjutsa oss till happis. Det ska bli kul och få lite förändring i sitt rum för en gåns skull, har kommit in i en vit period då nästan allting ska vara vitt. Men tänkte blanda lite så jag har vitt, beige och brun så det inte blir så tråkigt, just nu är jag inte alls nöjd med mitt rum förutom sängen då.

Idag fyllde anna år å då vet jag att det bara är två måndar kvar tills min födelsedag, kan inte fatta det två månader går sjukt fort och då kommer ju våren tillsammans med min födelsedag, två flugor i en smäll. Nä men är väldigt less på den här ständigt kalla vintern med  -27 grader varje morgon som gör att man fryser ärslet av sig. Men så tror jag nog att alla tycker... less less less.

om en vecka nu kommer studiebidraget, fast jag tycker inte att det är så mycket att hurra för. Ska försöka spara pengar, men försöka för mig räcker inte "jag ska".

-som mella brukar säga: Sofia får studiebidraget, Sofia går på stan, Sofia kommer till skolan nästa morgon, Sofia har endast femtio kronor kvar.

Förut var jag bra på att spara, nu är jag expert på att slösa

Nej nu ska jag ta och väcka Mella känns inte så kul att klämmas i skolan bland alla ettor haha.
pusshej!





Speciell fest =)

Är i skolan just nu och längtar rastlöst på att få fara hem, men det är måndag idag förstås vilket innebär att jag går till fem med ett hål på 2 h och lite mer. Hade nyss sällskap av anki men hon var tvungen att gå till studievägledaren så nu var man själv igen då.

tänkte  passa på att berätta lite om helgen. Var på 18 års fest i Lördags på björx men anki och co, kan säga att vi fick spendera  en hel del av kvällen till att snacka engelska eftersom det inte var många som kunde svenska. Men det var skönt  att skippa svenskan för ett tag. For hem där ifrån vid 2 tiden och käkade korv på statoil.

Såklart så får jag inte glömma att berätta om alla hjärtans dag, jag och patrik hade inte köpt färdigt presenterna så vi fick gå på stan direkt på lördag och söka, det var inte världens enklaste grej att hitta en present till en kille men i slutändan så köpte jag någonting jätte bra..

Annars idag Spanska, fara hem, äta, kanske göra psykologi läxan eller läsa i break dawn.. det återstår att se

Ska börja plugga nu inför Speaking

städning

Slutade lite tidigare idag så då passade jag på att städa mitt rum " å det var inte lite damm under sängen hujja". Tänkte strax kila ut med hunden men ska blogga färdigt först.

Idag har jag äntligen börjat hajja lite mer om webbdesign och det är faktiskt ganska kul ändå. Så man ska inte döma någonting utan att ha testat på det några gånger har jag lärt mig nu. Avslutade dagen med engelska B, det är ganska slött med våran lärare amie och det tycker jag är bra för Engelska är inte alls min grejj liksom. Jag anki och sandra begav oss sedan mot stan, anki drog mot körskolan och jag och  sandra gick och väntade på våra bussar. Det är så typiskt .. hennes buss står alltid där när vi kommer och jag måste stå och vänta på min i 20 min.
Ikväll tänkte jag plugga lite igen " as always"

puss på er!



Kliniskt "Rent" :)

tisdag

Såg att det stod i min Glamor om looklet.com och tänkte tipsa alla

Ni borde verkligen kolla in den sidan. Man kan skapa egna outfits plus att det finns tusentals olika kläder där från olika designers :)  det är verkligen skit roligt har suttit halva kvällen nu..

Idag hittade jag verkligen min outfit till på lördag. Anki fyller 18 år och det blir Tema fest på filmkändisar. Jag och patrik ska vara Romeo och Julia " gulligt va?"
















Claire Danes spelas Julia av..

...

Btw såg att dom har billiga klänningar på gina tricot nu :) www.ginatricot.se check it out

Lång måndag

Hegen har gått fort tycker jag. I fredags var jag med patrik och bara tog det lungt myste. Och i lördags blev det lite party på porsön med anki sandra och company.
 
Söndag gjorde jag ingenting speciellt försökte plugga lite till provet som vi hade idag på spanskan men det flög inte in så mycket som jag hade hoppats på. Men provet var inte svårt så sak samma. Ikväll ska jag inte plugga, tänkte ta det lite lungt och unna mig själv lite avslappning med kladdkaka och film.

hörs :)

Sovmorgon, psykologi och lite shopping

Alltså gud vad jag har pluggat mycket nu snart hela veckan blodet hjärtat dittan å dattan. Men har bestämt mig för att skriva bra på provet. Annars så hade jag bara en lektion idag vaknade vid tio gick upp och pluggade, sedan vid ett tiden for jag och mötte mella i stan sen drog vi mot psykologi lektionen.

På hemvägen stannade jag förbi lite på h&m och gina tricot, hittade mig knä sockar på h&m och en tröjja. Sen bestämde jag mig för att inte slösa mer.

:)

Mer plugg

Den här dagen har varit otroligt lång, hade naturkunskap på morgonen och ingen historia så det gjorde ju så att jag fick hål ett bra tag. Sedan LPL och sen hål ingen innan spanska lektionen. Men jag härdade ut och det var bra att jag gick på spanskan fast jag inte tänkte det för hon gick igenom allting som kommer på provet och vad man kan tänka på osv.
 
När jag kom hem så hade mamma gjort min efterlängtade pizza soppa som jag hade hittat på internet, ungefär en liknande som vi åt på dagis alltid.

Sedan var det bara att sätta igång med att börja plugga har nämligen prov på fredag om Matspjälkningen, Hjärtat, Blodet, Njurarna, Näringsämnen och cellerna.
 Ja tro det eller ej men allt det där ska jag veta om till på fredag, så det är bara att ta ett djupt andetag och sätta igång med pluggandet nu.

Har kommit på att det säkert är förjävligt jobbigt att läsa när jag skriver texten så tätt men jag ska ändra på det så från och med nu så ska jag göra det mycket underlättande.

<3 Var och gick en bra sväng på isen i helgen också med den här sötnosen!.

RSS 2.0