Tjejkvälla <3 ;D

Shopping för hela slanten blev det idag, har köpt en tröjja, tishirt,linne,kofta. Dessutom har jag fixat min rand i håret hos frisören i lite olika slingor så nu är man lite vårfin. Igår tillbringade jag dagen med anna ;) det blev en tjejkväll med att slinga håret på henne och däcka till en film som inte funkade haha bark. Alltid kul att umgås med den tjejen när man kan hon bor ju som i stockholm. Känt henne sen dagis så det är ganska så tufft.

Har haft super kul med dig gumms!! vi ses snart igen <3

Vad kvällen har att erbjuda nu är bara att återstå och se. Älsklingen kommer i alla fall :D wiiiee
Firar ett år i helgen kan inte fatta att det har gått så fort och kan bara säga att jag fortfarande är fullt så lika kär om inte mer och det är jag garanterat.


,.,

Tjej kväll med bruden !! :D

wtf?

nu har jag äntligen gjort bort tandis som jag alltid är så himla nervös för. Hade inga hål och jätte fina tänder fick man höra det kändes skönt att höra, så nästa gång blir om ett och ett halvt år JIES.
Igår blev det myspys hela dagen och lite stan fast köpte bara en foundation. Funderar på att grejje med håret också med det är ju så sjukt dyrt 1100 spänn asså fatta man blir ju fattig på en gång. Måste fundera vidare hrmmmm?.
Ska hoppa in i duschen nu sen träffa anna som festat loss igår, haha du lät ju lite sliten i telefon igår ;)
inge party var det för mig inte men i helgen då säger jag bara Here i come!!.. Slitet.

nu ska jag käka en pigelin och sen hoppa in i duschen. PÖSS


image25

Idag

Har varit en väldigt trist dag, har i princip sovit ut till kl 1 och sen pluggat inför Nk provet som jag inte hann med att göra. Alla är bortresta så vad ska man göra, No life like always ;D skojja.

Snart kommer patte.....

fick höra att min Blogg kommer bli designad av nån expert, fast när det vet man ju inte hrm! snart iaf blir ju lite roligare än detta. Kan inte påstå att min är speciellt snygg nu.

Ska gå vispa grädde till våfflorna tjingeling


cutiiee

image23

Snart har man en sån här liten sak :)

Skoter och Finland

vilken trevlig helg jag haft måste jag då säga. Har varit i Finand med min älskling och hans familj. Hrm gick inte så bra med språket och förstod som inte så mycket av vad hans mormor och morfar sa, var som bara nicka och le hahaha. Blev en del skoterkörning där borta på isen och det var ju som ett bra tag sen man hade åkt eller kört skoter, så blev som ganska kissnödig i byxan när patrik gasade på men det var kul som satan. Tror han var mer rädd när jag körde jag har som inte någon skoter erfarenhet precis. Men det gick ju som det gick är ändå ganska skillad. som sagt " You rock girl".
Blev hemfärd igår och hälsa på farmor också lite på vägen i kalix.

Jag och patrik har hittat en svin gullig hamster i happis, och man vet ju aldrig ska ju som få en inflyttningspresent av han. Fast undra om dom är snälla djur dom kanske bits man vet ju inte.

Nu ska jag käka fruktkocktail som mamma kom med (; hon är snäll hon!
Cyaaa or not'!

Utvilad idiot :P

just vaknat och är utvilad som bara den. ska traska ut med hunden snart och äta en god frukost. Fick ett påskägg på morgonen av mamma vad söt hon är. Det var som bara en massa choklad i det, men det är ju som det jag gillar. Så efter frukosten ska jag smaska i mig lite godis, fast det är inte bra att det är godistider nu eftersom att jag ska till tandläkaren på torsdag nästa vecka. Får ta det lilla lugna med ätandet fast för övrigt så brukar jag ju ha fina tänder.

Ikv beger jag mig mot boden, ska tillbringa helgen med patte ensamma i huset ;) hahah.
Nä om man ska ta och klä på sig,, tjaoo

Godkänd!

fick veta mitt resultat på provet i matte idag. 12 p av 15 mkt nöjd. Men det kändes helt självklart när jag gjorde det, plus att jag hade pluggat rätt mycket innan på rätt uppgifter åså. Tänkte få saker bortgjort i projektet idag jag och linnea men det sket sig, datorerna la av typiskt!. Så blir att sitta i skolan till kl 5 imorrn ååh. Gick sen på marknaden jag linnea johanna och malin, köpte mig en godisrem tänkte dock köpa en munk men tänkte att det fick vara nog hade ju som grävit i mig en sån igår. nån måtta får det väl vara. Jo hittade jätte gott bröd också som jag bad mamma köpa efter jobbet. har lite dåligt samvete har som dissat 3 eller 4 sånglektioner nu, men det känns lite tärt med tiden och att ta sig. Funderar på om det är värt att fortsätta visst det är svinskojj att sjunga eller jag älskar att sjunga men jag vet inte längre kanske hade varit lättare om det varit i stan på ett sätt.

Bananjävel!

Hände en liten tragisk händelse idag i skolan blev spyfärdig. Som sagt min banan har ju varit borta i två månader kanske. Ni undrar säkert hur man kan tappa bort en banan. Men ja allt sånt händer just mig, jag skulle ta ut mina böcker och såg att dom var helt blöta så jag började fundera på vad det kunde vara, dom stank kompost å allt. Så jag drog ut alla mina böcker å där låg den. En rutten banan med massa möggel och skit som bakterier osv. Ville bara spy, fick kasta tre böcker och torka ur hela skåpet och spraya det med det jag hade som hårspray och parfym. så nu luktar mitt skåp amor direkt man öppnar det men bättre än kompost lukten iaf.

går snart under har nkn till imorrn å de är kanske två A4 papper med en massa invecklade frågor. Så har man ju som prov på tors HJÄLP!


image22 så här fin har den varit iaf :(

Halåå där!

trött är man å det blev ju värsta stressen idag också när frallan ringer kl 2 å säger att han vill att jag kommer kl tre till waldorf när jag är i boden. Det gick ju ioförsig men shitt vad jag var stressad. Blev lite gladare sen för jag fick mat i magen när jag kom dit. En pizza hawaii som var formad som ett hjärta fan skulle ha tagit en bild för den var så söt, man är ju som omtyckt (a) hihi. nää nu ska jag skicka uppsatsen på engelska till min lärare sen ska jag nog sova.

skriver mer imorrn puss godnatt

massa saker

Är på väg till skolan nu. Idag blir det att jobba som ett tok med projektet och inte nog med det, sen jobbar man från 5 till 9. Jag kommer vara helt slut idag, liten tid och mycket att göra. Dax att bege sig mot skolan

bye suckers!

image21 Hittade den här gamla bilden. Då var tiderna som roligast ;)

press

blev helt paff idag när vi fick tillbaka labbrapporten, IG kul. gick å pratade med Marianne så det löste sig till slut. den här veckan känns inte bra asså har som 5 saker man ska hinna med att göra snart går jag under. Nu har man ju som pressen på sig att hinna med allting. SHIT!

matte prov.

Kom nyss hem från skolan, fick vara kvar en stund längre än dom andra eftersom jag skulle göra matte prov. Körde ju på nationella. Men får hoppas att det gick vägen med det här i alla fall. Resten av kvällen blir det väl att plugga inför nk osv triiist men det måste ju göras. Blev riktigt nöjd med mascaran jag köpte på åhlens (Defina-A-Lash) bara för 95 spänn. Man ska ju passa på då det är extra pris. ;)


image20

I did it agin :/

Har råkat ut för inpulsköp nu igen fast jag har lite pengar har slösat det på mascara och en tishirt, nu får jag helt enkelt skylla mig själv :( hrm undrar hur det blir med grejjer till våran planerade fest helg med beccis. Får försöka tigga till mig nån 50 lapp av pappa.

nu ska jag kila och se gossip girl tjaoo

,....?

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Maltisers och gott och blandat
Är det nåt du absolut inte äter: Grodlår
Kläder just nu: jeans, linne kofta
Musik just nu: soldiers of jah army - you don't know me
Vad sa du senast: Hejdå
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: hrm 80 talet kanske (:
Sommarplaner:
sommarjobb, Festa, Resa, Sola, Umgås osv
Fisk eller badkruka: Fisk

Saft eller alkohol: Saft
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Sol å varmt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobilen, sängen, Godis
Spelar du nåt instrument: nej men sjunger :P
Morgon- eller nattmänniska: natt människa
Sparare eller slösare: slösare
Bästa film: kanske harry potter tss
Tror på liv på andra planeter: kanske jo
Kommer du ihåg din första kärlek:
Ja

Älskar du henne/honom fortfarande: Jadå
Har du några homosexuella vänner: nee
Tror du på mirakel: mja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Joo faktiskt
Ser du på kärleken som ett misstag: nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad:
Bio
Är du kittlig: Jo =/
Snarkar du? nej jag tror inte det bara om man är täppt i näsan :)

Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Spindlar
Äckligaste insekten: Mask
Största svaghet: vet inte
Det här är jag bra på: Många saker
Bästa bok? gossip girl ;P
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna teleportera mig :D
Vad vill du jobba som? vet inte men vill jobba med människor
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza

Skriver du dagbok? Blogg
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? kanske
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)
oftast stökigt
Gungar du på stolen?
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? låter spännande men vet inte
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? oftast
Gillar du att sjunga? älskar att sjunga
Anser du att du är stark? lite :)

Brukar du sola? ibland i solarium men alltid på sommaren
Vad gör du om du får hicka? dricker vatten
Röker du?
nej
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet? nix :D


ledig :D

sov i princip ut idag mkt skönt kan jag då säga. Men som sagt man har ju en liten hund som ska ut och pinka så man får väl aldrig en riktigt riktig sovmorgon. Ja det var då så att det var frilufs dag idag men kom inte på vad jag skulle göra så det fick bli en liten promenad med vovven, efter det bjöd pappa mig på lunch på österns pärla mums. Fast är ju som ändå ganska less på kina mat eftersom jag jobbar på waldorf. Tänkte ta mig en runda på stan snart med sis och kolla in kläder, fast det blir nog inte att köpa någonting man är ju som ganska black just nu. Men en mascara skulle sitta fint och foundation och sol puder. Det får jag som sagt vänta med. Juste kom på att jag måste ringa hund frisören idag och boka tid lill hunden har som blivit ganska långhårig.

Tänkte på en grej igår, funderade om jag ska börja ställa ut tiny men då berättade arne en massa hemsk heter att dom håller på pillar och drar och klämmer på hunden jätte mkt när dom ska bedöma. Tror inte att tiny skulle gå med på det och inte vill jag utsätta min hund för sånna hemskheter nejnej. Det får vara nog.

Känns ganska konstigt att folk kommer hit och kollar på våran lägenhet hela tiden och att vi kommer flytta snart om en måndad eller mindre. Gjorde en dum grej här om dagen, det var några som skulle komma hit och kolla på lägenheten på morgonen så innan jag gick till skolan så gjorde jag det extra grisit och stökit bara för att dom inte skulle gilla den. Fast det kommer ju som ändå nya folk hela tiden så det är som ingen ide. Kanske var lite barnsligt gjort men jag vill faktiskt inte flytta :(.

Blev ett ganska långt inlägg den här dagen och jag lovar att jag ska bli en bättre bloggare. ! Pusss

beautiful

det förra inlägget var bara lite arg av mig :( på all stress.

jaja vad ska man skriva, hrm börjar bli lite stressigt med projektet nu tycker jag. Måste värkligen skärpa mig och ta ta i saker nån gång harre gud illllla. Som sagt imorrgon har vi frilufts dag och jag vet inte vad jag ska göra en tror nästan det kommer bli att sova ut och sen ser man vad som kommer. Haha vilket skämt. Några nya investeringar jag har gjort i fredags är stövlar och ett linne, sen köpte jag en tishirt åt patte också men den passade inte så får gå lämna tillbaka den nån dag. Har blivit svin bra på att fynda saker nu för tiden hihi. Längtar dock till 25e för då får jag min feting lön :D. Hrm blir nog att beställa lite grejjer, har hittat trosor och en tröjja på victoriassecret.com tror nog jag ska köpa. Sen hittade jag också en jätte söt pyamas och en till tröjja men det ska jag önska mig av patrik till födelsedagen. Har lust att göra nå nytt med håret också hos frisören men det får man ju se. Jag måste lägga undan pengar för jag och älskligen kanske sticker utomlands till hösten eller nå. Skulle vara förbannat skönt säger jag bara.

nu ska jag se tv  (: sen mat i magen

image19

Vinter deppig

åå vad läss jag är å inte nog med det är fan snöstorm ute det gör som inte saken bättre.
Just nu känner jag mig så arg många saker kan bara fara å flyga ORKAR INTE..
Seröst är fan skit läss nu.

Kan inte bara sommaren komma snart eller ännu bättre fara bort orkar inte vara här längre
kan inte nån bara komma och ta mig här ifrån

helvetejävlafaaan...

Saknar dig patte <3 kommer med första buss imorrn

RSS 2.0