30/6-09

Trött idiot, kom hem la sig sov till fem därefter besök av tiny la oss och somnade, fikade och sov igen. Så där kan man sammanfatta min dag i princip!.

Imorn måste jag köpa jeans halva priset såg jag :)

28/6-09

Beachen idag hela dagen i princip snart bio



27/6-09

Igår blev det lite fest hos David med Sophie och gänget. Det som i alla fall intresserade oss mest var karusellerna och mat. Kom hem 6 imorse och la oss och sov.

Idag tänkte vi fara på stranden men åskan hann ifatt, så vi slappade och såg film istället.
Senare på kvällen for jag in mot Luleå igen och mötte upp Anna vid smedjan för att sedan gå och ta en fika, vi kom in på nå jätte konstigt ställe där det var några enstaka killar och en dj, så vi dissade fiket och for till Willys istället där vi köpte oss en kladdkaka + slush, satte oss vid strandpromenaden mot vattnet och pratade. När det blev sent begav vi oss hem igen till fots.

Vi får dra festen när jag kommer ner sen : ) !!

Och Sophie lycka till ikväll " med att hålla dig från cidern ;) "
Nu ska jag se film och sen sova

25/6-09

Ännu en dag då man känner paniken krypa bakom sig, man vill bara att dagen ska vara över så att man kan få njuta ett tag av solen. Precis så jag känner för det skulle ju vara riktigt illa om man missade alla soliga/varma dagar för samtidigt så vet man inte hur länge det varar.

igår var jag och Sophie och shoppaholicade lite på stan, det var meningen att jag bara skulle köpa skor men lika väl så blev det en klänning och ett par örhängen också.

Och idag har jag bara hunnit jobba komma hem duscha ätit och varit med en kompis.

Jag känner mig så grymt offocuserad just nu och alla tankar far bara hit och dit.
Jag känner att jag har blivit starkare som person och kan ta några smällar utan att det gör lika ont. Kanske det beror på att jag vet vad jag vill nu?, mycket har lättnat för mig även om jag har förändrats.
Det kanske helt enkelt är enklare och vara den jag har blivit.

Jag är glad för den jag är!


23/6-09

Är trött. Igår var det min första dag som jag jobbade till fyra, vilket inte var kul missade all sol. Kände mig inte så behövd så var mest hos mamma där jag hade turen på att få se när dom gjorde ett benmärgsprov " blundade för det mesta!". När vi kom hem for vi och kollade på Arnes nya lägenhet där det bjöds på middag. Idag har jag fått dricka äckligt kaffe för att hålla ögonen öppna.

Idag har jag varit och hälsat på Tiny hos pappa, det är nämligen så att hon inte kan vara hemma eftersom att syrran bor hos oss ett tag nu. Så jag får stå ut med att sakna henne. Efter det ringde jag Sophie och hade ett långt samtal om allt möjligt. Det kan vara så skönt att prata ut om allt man har inom sig och tänker på ibland.

Resten av kvällen film och sova, låter bra tycker jag.

Godnatt!!


21/6-09

Helgen har spenderats med Sophie, körde in till Boden med pappa i Torsdags och satte mig och väntade på att Sophies tåg skulle anlända. När dom kom fram for vi och dumpade av hennes föräldrar och begav oss in till stan där det blev frasses mat och lite ärenden. Resten av kvällen var ganska slapp om inte annat.

I fredags var det bara att stiga upp vid nio tiden för då bar det av till Strömsund, när vi kom hem åt vi god middag med god efterätt " glass med jordgubbar". Senare på kvällen  for vi och skjutsade hem Arvid som vi hämtade i stan och umgicks lite med en som hette Jimmy. Sen hem och såg lite film och åt ännu mer glass och jordgubbar.

I lördags vaknade vi någorlunda och sprang ut för att hinna bli lite bruna av solen, låg och pressade tills det kom en massa moln och regn. På kvällen blev det partaj, mötte några i stan som bjöd oss till en husfest.

Och idag då har vi slappat ännu mer i solen, ätit ännu mer gott och sett ännu mer film.







19/6-09

Kom hit till Sophie i Boden igår och våldgästade. Idag har vi för det mesta av dagen varit någonstans utanför Råneå och haft piknik, men det blev inte så lyckat väder och myggen höll på äta upp oss så vi piknikade inomhus ;)
där det pågick matkrig och dumma kommentarer, tex jag provade Camillas glasögon och fick kommentaren " Men du ser ut som en porrstjärna i dom". Ja där hör ni, det dummaste jag hört. hahah

Ikväll vet vi inte vad som händer så det återstår att se.....



Glad midsommar !!

:)


5/6-09

Helgen har varit trevlig, Kanske att det blev lite för mycket för mig på Grace. Jag låter dom orden tala för sig.

Idag var det min första dag på Sunderbysjukhus där jag bland annat har fått memorera det ena efter det andra, det gäller att vara med och komma ihåg alla salar och vart man ska ta vägen. Det blev i alla fall väldigt lungt idag eftersom att vi fick introduktion och grejja men passerkort och kläder, telefonen ska jag få imorrgon så att dom kan nå mig ifall det skulle vara något. Men som sagt vi tog kort direkt på morgonen och man var väl inte i sitt bästa skick heller. Så imorrgon ska jag vara fit for fight, springa hit och dit.

11/6-09

Avslutning med klassen idag, det var meningen att vi skulle spela kubb imorse men vädret förstörde det hela så det blev att äta lunch på Waldorf.

Igår var jag och Sofie på en speciell fest, där alla var glaada kan man säga. Det blev inget festande för oss eftersom att Sofie skulle köra hem oss, då orkade inte jag heller dricka så jag sparade mig till imorrgon då det blir utgång på Grace. På måndag blir det jobb på sunderbysjukhus som transportör, sen kommer jag vara det hädanefter i fyra och en halv vecka.

Stockholmresan har jag skjutit upp till i augusti då jag har lite mer pengar och kan stanna längre. Nu ska jag snart kila

jo föressten har börjat med teorin så nu hoppas jag på körkort till hösten,vintern :)

7/6-09

Igår var jag på bio och såg "Terminator salvation" och idag har jag hunnit fara en sväng till boden där vi åt skräpmat och spelade kubb måste kommentera att vårat lag vann såklart, jag sofie och co. Tog mig sedan tillbaka till Luleå igen med samme som lämnade av mig.

Så nu har jag hunnit få i mig mat och promenrat med mamma och till och med tagit på mig slappa kläder.
Så nu blir det film ikväll i guess, det är ju trots allt söndag : )



Vinnarbilden

5/06-09

Tjo

Sitter i skolan och väntar på sista nk lektionen där vi ska få veta våra betyg och sen gå hem. dum som jag är kom jag hit redan imorse i hopp om att vi skulle ha historia lektion, men icke den var på måndag vilket han sa till mig igår också men det gick tydligen inte in. Har kastat i mig frukosten och sprungit till bussen i onödan då.

Igår gjorde vi bort sista redovisningen och nu har vi bara utväderingarna kvar i alla kurser sen är man så gott som klar med allt och får sommarlov. Sitter och jublar för mig själv!!
Efter skolan ska jag och Sofie på stan. hoppas bara jag inte hittar någonting då.
Ikväll får jag se vad som händer och sker, anki och mella skulle ha pokerkväll och det lät lockande, men samtidigt så vet jag inte vad jag vill göra.
På lördag beger jag mig mot boden vid sex tiden och kalasar, söndagen är också fortfarande oplanerad.

PUSS

1/6-09

Trött i fötterna och trött i kroppen, nej idag orkar jag inte göra någonting.
Steg upp klockan åtta idag och begav mig mot ormberget, upp för den oändliga backen och sen jogga en mil,huh. När jag kom hem somande jag ett tag och sen var det bara och stiga upp igen för tiny skulle rastas, så är det när man har hund hur trött man än är.

Nu måste jag äta!

:)

RSS 2.0